Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LUKABU KOLEKCIJA VJENČANICA ZA 2024.: Zaljubili smo se u krinolinu s prorezom, savršen model za trendi princeze

Mladenke koje cijene domaći dizajn pažnja, ovo je priča koja potvrđuje već prepoznatu ljubav ove modne kuće prema romansi i ženstvenosti koju svaka mladenka želi iskusiti na svoj najvažniji dan

 Lukabu vjenčanice Izvor: Lukabu / Maps of light

Priča koju nam donosi dizajnerica modne kuće Lukabu jest moderna ljubavna bajka s elementima čarolije i daškom suvremene i odvažne ženstvenosti. Moderna žena, rekla nam je Marina Jerant, spoj je nove interpretacije ženstvenosti, ali u sebi i dalje krije klasičnu princezu i njezinu nježnost, eteričnost i raskoš. Iz tog razloga, novu kolekciju opisuju prozračni volumen te istančani detalji kao što je ručno izvezeno lišće, perle i elegantni nabori s voluminoznim rukavicama.

 Lukabu vjenčanice Izvor: Lukabu / Maps of light

Modeli vjenčanica prate liniju tijela presvučeni naborima, a imamo i prvu modernu krinolinu s prorezom. Lagani lamirani, lepršavi materijal izuzetnog odsjaja. U svom sirovinskom sastavu ne sadrži elastin tako da je izuzetno lagan i lepršav u pokretu. Nova formula za lagane vjenčanice princess kroja!

 Lukabu vjenčanice Izvor: Lukabu / Maps of light

Upravo to jest primjer nove i eterične, opojne ženstvenosti. Žena koja ne pristaje na kompromise i želi biti elegantna i raskošna, a opet - želi i osjećati se dovoljno slobodno i neopterećeno u svojoj vjenčanici kako bi mogla uživati u potpunosti u najromantičnijoj večeri svoga života. Moderna žena želi sve i svjesna je da to može i dobiti, rekla nam je Marina Jerant, navodeći da je upravo suvremena žena bila inspiracija dok je stvarala novu kolekciju.

 Premda novu kolekciju spajaju motivi i detalji, želja je bila stvoriti dovoljno različitih modela koji će istaknuti upravo ono što mladenka želi naglasiti. Iz tog razloga, u ovoj inspiracijski bogatoj artističkoj kolekciji, dizajnerica je stvorila trideset novih modela.

 Lukabu vjenčanice Izvor: Lukabu / Maps of light

Vjenčanice možete pogledati na internetskoj stranici www.lukuabu.com, a na istoj stranici svoju vjenčanicu možete i naručiti. Jedinstvenim poslovnim pristupom, dizajnerica Marina Jerant online prisustvom osobno vodi svoje online klijentice, njihove mjere, želje i preinake kako bi dobile potpunu uslugu i bile što zadovoljnije krajnjim rezultatom. Svaki mjesec vjenčanice modne kuće Lukabu možete vidjeti u Hotelu International u Zagrebu te uživo isprobati modele koji Vas zanimaju.

 Ljubavna priča između modne kuće Lukabu i vjenčanica tek je započela, otkrila nam je dizajnerica. Svake godine, uz pomno proučavanje, istraživanje finih materijala, sve gušći i prepoznatljivi ručni rad, siluete krojeva i mekoću, modna kuća Lukabu približava se svjetskoj sceni haute couture vjenčanica. Lukabu postaje brend koji, u suradnji sa svojim mladenkama, stvara umjetnost.

Make up / Aura Beauty; Hair / Lucija Krpan; Model / Antonia Tavić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije