Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POGLED U BRIDAL BUDUĆNOST: Predstavljamo kolekciju vjenčanica dizajnerice Lihi Hod za proljeće/ljeto 2024.

Autor Martina Rafaeli

Kolekciju 'Day Dreaming' predstavlja 13 romantičnih modela, a među vjenčanicama svoje je mjesto zasluženo dobio i trendi kombinezon

 Lihi Hod Kate Izvor: Lihi Hod

Priča o mladenki koja će sljedećeg proljeća zabljesnuti na vlastitim vjenčanju u vjenčanici iz snova, vjerovali ili ne, započinje već danas. Jer smo zakoračili u sezonu predstavljanja novi bridal kolekcija za proljeće/ljeto 2024. A doživljaj te budućnosti neće biti potpun ako ne zavirite u novu kolekciju dizajnerice koja pod nazivom 'Day Dreaming' otkriva kako izgleda bridal moda nadahnuta dubokom čežnjom za elegancijom i fantastičnim snovima o ljepoti.

 Lihi Hod Eden Topper Izvor: Lihi Hod

 Lihi Hod Eden Topper Izvor: Lihi Hod

 Lihi Hod Eden Topper Izvor: Lihi Hod

Lihi Hod je izraelska dizajnerica koja je svoj bridal brend osnovala još 2010. godine inspirirana iskustvom koje je stjecala radeći za Dior te uz modnog dizajnera Johna Galliana.

 Lihi Hod Jazz Izvor: Lihi Hod

 Lihi Hod Jazz Izvor: Lihi Hod

 Lihi Hod Jazz Izvor: Lihi Hod

Danas se njezine vjenčanice prodaju u odabranim trgovinama diljem svijeta a svaka kolekcija potvrda je njezinom umjetničkog pristupu dizajnu te težnji oblikovanja bridal mode prožete modernom elegancijom i bezvremenskim dizajnom.

 Lihi Hod Jackie Izvor: Lihi Hod

 Lihi Hod Jackie Izvor: Lihi Hod

Njezine vjenčanice kombiniraju tehnike couture kvalitete s klasičnim siluetama i luksuznim teksturama, fokusirajući se ne samo na izgled mladenke, već i na njezinu udobnost, samopouzdanje i lakoću. Vrijeme je za inspiraciju, otkrijte modele kolekcije 'Day Dreaming'.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije