Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI 50 BEST NAJAVIO NOVI PROJEKT: The World’s 50 Best Hotels, listu koja će zasigurno promijeniti pogled na luksuzna

Autor Martina Rafaeli

Uz uspješne liste kao što su The World’s 50 Best Restaurants i The World’s 50 Best Bars ova je nova lista sasvim očekivan i dobrodošao korak

 The World’s 50 Best Hotels Izvor: The World’s 50 Best Hotels

Ako ste profesionalac iz svijeta gastronomije i hospitalityja ili zaljubljenik u svijet restorana, barova i vrhunskih doživljaja zasigurno pratite 50 Best, brend koji stoji iza uspješnih projekata kao što su The World’s 50 Best Restaurants i The World’s 50 Best Bars te liste i čitav univerzum koji ovaj svijet čini zanimljivim. Zato je vijest s kojom je ovaj projekt zakoračio u 2023. godinu od velike važnosti. Naime, 50 Best je ovom najavom po prvi put nakon 2009. godine najavio novi veliki projekt - The World’s 50 Best Hotels, koji će u potpunosti zaživjeti u rujnu kada će se i održati prva ceremonija na kojoj će se predstaviti lista te ranking and awards program.

 The World’s 50 Best Hotels Izvor: The World’s 50 Best Hotels

A kako i samo ime kaže na toj će listi svoja mjesta zauzeti najbolji hoteli svijeta, a ovaj će projekt isticati izvanredna iskustva boravka u hotelima diljem svijeta što će zasigurno utjecati na težnje milijuna potrošača, putnika i hotelijera, što 50 Best čini globalno referentnom točkom za najbolja hospitality iskustva diljem svijeta, uključujući restorane, barove, a sada i hotele. Budući da se rad 50 Besta uvijek usmjerava na isticanje najboljeg od velikog hospitality ekosustava te predstavljanje najboljih mogućih iskustava potrošačima, 50 Best Hotels prirodan je sljedeći korak ovog projekta.

 The World’s 50 Best Hotels Izvor: The World’s 50 Best Hotels

Lista koja će u sklopu ceremonije biti predstavljena 23. rujna će biti rezultat rada The World’s 50 Best Hotels Academy, utjecajne grupe koju čini 580 anonimnih lidera u hotelskoj industriji, od kojih je svaki odabran zbog svog stručnog mišljenja i iskustva na hotelskoj sceni. Glasači su hotelijeri, turistički novinari, edukatora, konzultanata i iskusni međunarodni putnici. Zanimljivo je kako bilo koji hotel na svijetu ima pravo glasovanja i ne mora ispunjavati nikakve kriterije niti označiti unaprijed postavljene okvire da bi bio uzet u obzir. Glasači pripadaju jednoj od devet svjetskih regija kroz koju će i glasati, i sve to anonimno.

 The World’s 50 Best Hotels Izvor: The World’s 50 Best Hotels

A kao što se zna iz dosadašnjeg iskustva 50 Best lista, liste su više od poretka, one su ishodna i završna točka projekta koji je i jedinstvena priliku za suradnje hotelijera, restoratera, vlasnika barova, medija, poslovnih putnika i luksuznih putnika. Lista 50 Best Hotels bit će prvi rang tog tipa, ona koja će ukazati na brojne razine rada kojima hoteli postižu vrhunske rezultate ali i na pojedince koji stoje iza njih, i sigurno je da će nadahnuti putnike da rezerviraju boravak upravo u nekom od 50 najboljih hotela na svijetu.

Najnovije