Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO SU NAJSKUPLJE EUROPSKE HOTELSKE SOBE: Idemo u Cannes, Istanbul, London i Ženevu

Autor Martina Rafaeli

Ove su lokacije definicija luksuza i luskuznog smještaja

 Hotel Corinthia London Izvor: Hotel Corinthia London

Privlači li vas ideja putovanja koje uključuje noćenje u nekim od najskupljih europskih hotela, donosimo listu hotela koji svojom adresom, dizajnom te uslugom definiraju pojam vrhunskog luksuza. Cijene noćenja su vrtoglave.

Francuska, Cannes: Hotel Martinez

Ovaj je hotel dio hotelskog brenda Unbound Collection by Hyatt, a slavnim ga prije svega čini izuzetna povijest te pozicija na Azurnoj obali. Izgrađen 1929. godine, oduševljava raskošnim izdanjem zgrade građene u Art Deco stilu s koje puca pogled na Sredozemno more. 

 Hotel Martinez Izvor: Hotel Martinez

Interijer, koji čini čak 410 apartmana, je dizajnirao Pierre-Yves Rochon, a dva povezana apartmana na vrhu zgrade nazvana po francuskoj glumici Isabelle Huppert i direktoru Filmskog festivala u Cannesu Thierryju Frémauxu, dio su hotela koji ne privlači samo s pričom već i kvadraturom te pogledom jer s njihovih prozora puca pogled od 180 stupnjeva na impresivni zaljev.

 Hotel Martinez Izvor: Hotel Martinez

Cijene za noćenje po sobi se kreću od 16.000 do 64.000 eura. Ove apartmane nije moguće rezervirati online već isključivo pozivom ili mail komunikacijom.

Velika Britanija, London: Hotel Corinthia London

Dobrodošli u slavni hotel koji se nudi boravak u 283 soba od čega su 51 apartmani a 7 luksuzni apartmani smješteni na vrhu zgrade s koje se pruža luksuzan pogled.

 Hotel Corinthia London Izvor: Hotel Corinthia London

Od svih tih apartmana najimpresivniji je Royal Penthouse koji privlači elegancijom ali i činjenicom da se prostire na 465 metara kvadratnih te da se sastoji od 13 različitih prostorija.

 Hotel Corinthia London Izvor: Hotel Corinthia London

 Hotel Corinthia London Izvor: Hotel Corinthia London

 Hotel Corinthia London Izvor: Hotel Corinthia London

U cijenu noćenja koja iznosi oko 28.000 eura uz brojne luksuzne hotelske usluge uključen je privatni batler, te pristup privatnom vinskom podrumu.

Francuska, Cannes: Hotel Barrière Le Majestic 

Zamislite odmor u grijanom bazenu koji se prostire na raskošnoj terasi s koje se pruža izuzetan pogled na plavetnilo Sredozemnog mora.

 Hotel Barriere Le Majestic Izvor: Hotel Barriere Le Majestic

 Hotel Barriere Le Majestic Izvor: Hotel Barriere Le Majestic

Ovaj san postaje stvarnost ako ste gost ovog hotela s ključem za Majestic Suite, apartman koji u svojoj ponudi uključuje privatno kino (pa naravno, ipak smo u Cannesu), privatnu teretanu i osobnog batlera. Cijene noćenja je oko 33.000 eura.

Turska, Istanbul: Bosphorus Four Seasons

Ovaj je hotel jedan od onih u kojem su snimljene brojne filmske scene a koji pažnju privlači i činjenicom kako je smješten unutar povijesne palače, na samoj crti između Europe i Azije. A titula za najluksuzniji smještaj ovog hotela pripada apartmanu Atik Pasha.

 Hotel Four Seasons Bosphorus Izvor: Hotel Four Season Bosphorus

 Hotel Four Seasons Bosphorus Izvor: Hotel Four Season Bosphorus  Hotel Four Seasons Bosphorus Izvor: Hotel Four Season Bosphorus

Prostire se na 257 metara kvadratnih te zauzima više od polovice drugog kata hotela. Privlači estetikom ali i činjenicom da smještaj uključuje osobni hamam, raskošni dnevni boravak te činjenicu da su prozori, koji su od poda do stropa, otporni na metke ali i da se s njih pruža jedinstveni pogled na vodeni put Bosporskog kanala koji odvaja europski dio Turske od azijskog. Prema cjeniku za noćenje u luksuznom apartmanu potrebno je izdvojiti oko 30.000 eura.

Švicarska, Ženeva: Hotel President Wilson

Dobrodošli u Royal Penthouse apartman smješten u hotelu President Wilson, dobrodošli u najskuplju hotelska soba u Europi u kojoj noćenje iznosi oko 80.000 eura. Iz apartmana se pruža pogled na Ženevsko jezero i vrhove Mont Blanca, a elegancija i profinjenost zaodjenuli su kako namještaj tako i uslugu. U kupaonici vas očekuje ekskluzivni Hermès toaletni pribor.

 Hotel President Wilson Izvor: Hotel President Wilson

 Hotel President Wilson Izvor: Hotel President Wilson

Hotel inače nudi smještaj u 204 sobe i 22 apartmana opremljenim najkvalitetnijim Bang & Olufsen LCD zaslonima a koji nude i prepoznatljiv pogledom na grad ili Ženevsko jezero. Neka bude vaša odluka hoćete li uživati u jedinstvenom Spa La Mer ili ćete oduševiti nepca u restoranu Bayview Michelina Rotha nagrađenog Michelinovom zvjezdicom.

Najnovije