Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJNOVIJI TREND U SVIJETU NEKRETNINA: Milenijalci koriste TikTok za razgledavanje i kupnju luksuznih kuća

Autor amadea kovač

Nova generacija kupaca luksuznih kuća pretvara preglede u kupnju, zahvaljujući ovom najnovijem trendu u svijetu nekretnina

 Luksuzni dom Izvor: Shutterstock

Društvene mreže promijenile su brojne aspekte svakodnevice pa je tako najnoviji trend u svijetu multimilijunskih nekretnina obilazak kuće putem TikToka.

Naime, agenti za luksuzne nekretnine sada snimaju kratke videozapise u aplikaciji, omogućujući zainteresiranim promatračima da zavire u unutrašnjost zadivljujućih nekretnina diljem svijeta. Takva praksa privlači pozornost nove generacije potrošača koji si mogu priuštiti vlastiti dom.

Iako je tržište nekretnina u padu, razgovor o nekretninama na TikToku nikad nije bio življi. Hashtag #property tako ima tri milijarde pregleda, a #luxuryhomes čak 3,3 milijarde.

@kambiz.ahmadi Would you spend $87,777,777 on this home? #realestate#luxuryhomes♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

Trgovci nekretninama kažu da kombinacija težnje i bijega od stvarnosti navodi korisnike da pretražuju luksuzne kuće, ali ne radi se samo o maštarijama. Naime, video zapisi sve više privlače mlade, zainteresirane kupce koji razmišljaju o kupnji nekretnine. 

"Ljudima su zanimljivi obilasci luksuznih nekretnina, zato što žele virtualno pogledati kroz prozore takvih kuća ili zato što su u manjini koja bi nekretninu možda kupila. Sadržaj koji govori što možete dobiti za svoj novac negdje u odnosu na svoju lokaciju zanimljiv je mnogima i potiče veliki angažman", izjavio je Andres Rivandeneira, agent za nekretnine iz Toronta za Fortune.

@orcadesignec The CASA DE LOS SENTIDOS. An amazing luxuy home in Arrayanes Country Club. Architecture & Design. #design#luxuryhome#architok#fypシ♬ sonido original - Orca Design Ec

Iako je prema dostupnim podacima Facebook i dalje glavni izvor privlačenja prometa, a slijedi ga Instagram, sposobnost TikToka da dosegne globalnu publiku nudi trgovcima nekretninama više mogućnosti za širenje dosega. Dakle, ako želite kupiti nekretninu, sada znate koju aplikaciju trebate provjeriti.

Možda će vas zanimati:

Najnovije