Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UREĐAJ ZA OLAKŠAVANJE REKREACIJE NA OTVORENOM: Egzoskelet daje dodatnu snagu i izdržljivost za vaše omiljene aktivnosti

Autor amadea kovač

Uređaj Hypershell Omega dat će dodatnu snagu i izdržljivost svim ljubiteljima rekreacije na otvorenom poput planinarenja i bicikliranja

 Hypershell Omega egzoskelet za olakšavanje rekreacije na otvorenom Izvor: Profimedia

Ako volite planinarenje, ali ponekad nemate dovoljno snage za tu aktivnost, onda će vas ova vijest obradovati. Naime, na tržištu će se uskoro pojaviti svakodnevni egzoskelet imena Hypershell Omega koji će avanturistima na otvorenom omogućiti maksimalnu zabavu.

Ista se tehnologija inače nalazi na radnim mjestima kako bi osoblju pomogla s podizanjem teškog tereta pomoću mehaničke pomoći mišića pričvršćene za tijelo.

 Hypershell Omega egzoskelet za pomoć pri fizičkim aktivnostima na otvorenom Izvor: Profimedia

Razvijena je smanjena verzija tehnologije koja će će planinarima omogućiti dodatnu snagu za uspone, šetnje i trčanje, osnažujući noge. Na taj će način rekreativci moći još više istraživati, brže trčati, više se penjati i uživati u prirodi.

Proizvođači su usporedili Hypershell Omegu s power bankom stvorenim kako bi noge održao svježima i odmornima kako bi nastavile put bez stajanja. Uređaj mase dva kilograma može se sklopiti i nositi u ruksaku, za razliku od glomaznih konkurentskih modela.

 Hypershell Omega egzoskelet za rekreaciju na otvorenom Izvor: Profimedia

Korisnici egzoskelet mogu nositi cijelo vrijeme ili ga staviti samo tijekom preslaska zahtjevnih dijelova staza. Uređaj se veličinom prilagođava donjem dijelu tijela korisnika i koristi svoj integrirani motor od jedne konjske snage za pomoćnu potporu koja nadoknađuje težinu od 30 kilograma.

Možda će vas zanimati:

Najnovije