Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ALKEMIJA XERJOFF PARFEMA: Kozmološka kombinacija mirisa i osjećaja u središtu je ručno izrađenih bočica

Parfemska kuća iz Torina danas je sinonim za mirise u njihovoj umetničkoj formi.

 Xerjoff parfem Izvor: Xerjoff

Spoj umjetnosti i dizajna, umijeća i osjećaja, tradicije i suvremenosti. Ovo je samo jedan način da se opiše sve što Xerjoff predstavlja u probirljivim krugovima najvećih poznavatelja niche parfema. No, to je zapravo samo krilatica za priču o tome kako je gospodin Sergio Momo uspio ne samo precizno pozicionirati Xerjoff na vrlo konkurentnom globalnom tržištu, već i dati parfemima stvorenim pod tim imenom nepogrešivu auru prestiža u digitalnom dobu.

Parfemska kuća iz Torina danas je sinonim za mirise u njihovoj umjetničkoj formi. Xerjoff upućuje da ste nadmašili mirisnu dimenziju i zakoračili u svemir u kojem je percepcija i osjećaj sreće čisti luksuz.

 Xerjoff parfem
Xerjoff Kemi Blue
Izvor: Xerjoff

Svaka priča o Xerjoffu podrazumijeva odlazak izvan olfaktorne dimenzije, prema širem svemiru u kojem se perceptivno i osjetilno isprepliću. Veliku ulogu u tome igra činjenica da je svaka bočica Xerjoff parfema umjetničko djelo. Dragulj koji treba tretirati kao profinjenog muškarca skrivenog u sebi.

Bočice su priča za sebe - stvorene u ograničenim serijama ručnog rada, korištenjem rijetkih materijala poput kvarca, bronce i zlata, kao i delikatnog stakla.

Ovaj estetski princip savršeno se uklapa u koncept parfumerije Belodore, gdje budi kontinuirani interes poklonika niche svijeta mirisa.

Osnivač Sergio Momo putovao je svijetom od malih nogu zahvaljujući očevim poslovima. Nakon što je završio školu za umjetnost i dizajn u Torinu, Sergio seli u Veliku Britaniju kako bi surađivao s uglednim londonskim dizajnerskim agencijama. Ipak, Italija ga je ponovno vratila u svoje okrilje gdje je nastavio istraživati ​​ono što mu je nedvojbeno najveća strast - luksuzne parfeme. Tako je 2004. rođena kuća Xerjoff. Dominique Salvo, koji je preuzeo mjesto direktora istraživanja i razvoja u Xerjoffu, također igra važnu ulogu u ovom pothvatu.

 Xerjoff parfem Izvor: Xerjoff

Nikada se ne zadovoljavajući izradom jednostavnih parfema, Sergio se upustio u kreativnu avanturu koja spaja priču, izgled, miris i sjećanja. Svaka od kolekcija parfema odražava visoke standarde kvalitete i ekskluzivnosti kao i status brenda u svijetu premium parfema. Neumorno istraživanje u srži je brenda - najočitije u najnovijoj kolekciji Xerjoff Kemi Blue. Temelji se na kombinaciji alkemije i holističkih, ekoloških i etičkih metoda biodinamičke filozofije.

Svaki parfem iz kolekcije Kemi Blue jedinstven je po tome što sadrži jedan ili više sastojaka iz biodinamičkog uzgoja. Kozmičke sile važan su sastojak zaokruživanja Xerjoff Kemi Blue kolekcije i usklađivanja s astrološkim kalendarom proizvodnje parfema.

Posebno važan datum za kolekciju Kemi Blue je 13. ožujka 2023. jer su tada svi parfemi iz edicije dobili energiju plave kozmičke oluje koja sa sobom nosi pročišćavajuću energiju – prema majanskom kalendaru to je bio dan za otvorenost. Drevne Maje bile su fascinirane ciklusima vremena i bili su izvrsni promatrači neba, koji su koristili svoje znanje o astronomiji i matematici da bi napravili procjene. Svaki od Xerjoff parfema iz ove kolekcije nosi svoja načela, uvjerenja i učenja.

EMPIRYAN je inspiriran drevnom kozmologijom koja je olfaktorno predstavljena kroz zemljane note ulja cipriola i lišća duhana, dok su u srcu tamjan i cedrovina. Nježna, ali zadivljujuća baza vanilije i jantara savršeno zaokružuje ovaj nebeski miris.

HOLYSM je posudio svoje ime iz holističkog uvjerenja da su svemir i živa priroda isprepleteni i postoje kao cjelina. Senzualne i prepoznatljive, gornje note imaju kadulju i majčinu dušicu koji okrepljuju i energiziraju, dovodeći do raskošnih nijansi duhana i cedra, dok pačuli, oud i sandalovina prizemljuju zavodljivu bazu.

ETHER u grčkoj mitologiji znači svjež, čist zrak koji su u suštini udisali bogovi. Prvi susret s Eterom osvježit će vas notama limuna s obale Amalfija, bergamota iz regije Kalabrije, pripremajući vas za aromatično srce lavande i kadulje, te na kraju bazom tople sandalovine s Cejlona, ​​mošusa i tragova vanilija i karamela.

ASTARAL je nebeska navigacija koja vodi ono što parfem odabere u smjeru očaranog otkrića. Akord Shamame, anisa i ružičastog bibera najavljuje srce od ruže i ljubičice, dok je sofisticiranost naglašena bazom od pačulija, ouda i mahovine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije