Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI INTERVJU U NOVOM STORYJU: Mirjana Mikulec progovorila o jalnim komentarima na njen rad i formuli za sretan brak

Autor Story

Da je dizajnerica interijera biti lako, bio bi to svatko – najbolje to zna jedna od zaposlenijih u toj struci, a u intervjuu govori o usklađivanju privatnog i poslovnog života, novim projektima, ali i važnosti kompromisa koji je ključan za sretan i dugovječan brak

 Mirjana Mikulec Izvor: ANTONIJA GUNDIĆ

Naša najpoznatija dizajnerica interijera Mirjana Mikulec nikad ne staje i primjerom pokazuje da u njezinu slučaju nema ograničenja, umora i odustajanja. Izgradila je malo poslovno carstvo koje čine emisija na RTL-u, sajam InDizajn, niz autorskih knjiga o uređenju interijera, kao i hrabro otvaranje Škola za dizajn interijera u Zagrebu i Splitu. Prva generaciju studenata već je stekla diplomu, a jedan od najsretnijih Storyjevih čitatelja imat će priliku osvojiti stipendiju za njezinu školu u vrijednosti nešto manjoj od 4000 eura.

 Mirjana Mikulec Izvor: ANTONIJA GUNDIĆ


O svemu tome, kao i o svojim kćerima i suprugu Krešimiru, izazovima usklađivanja obiteljskog života i mukotrpnog rada i krizama ova je vrijedna Zagrepčanka progovorila u intervjuu za novi broj magazina Story, a otkrila nam je i kako se nosi s negativnim komentarima na njezin rad te s ljubomorom.


U eksluzivnom intervjuu najslušaniji glazbenik u Hrvatskoj govori o koncertu koji će održati ove jeseni u zagrebu, osobnim vrlinama i manama te stvarima koje ga iritiraju te zašto je stalno... namrgođen.

 Vojko V Izvor: JADRAN BABIĆ

On je jedan od onih sretnika koji radi ono što voli, kaže u lice što misli i prođe lišo, njegove verse citira puk i još mu netko za to dobro plati. On je Vojko V, 38-godišnji Splićanin, zvijezda reperske scene kod nas i u okolnim zemljama.
Iako je već pričao o svojim glazbenim počecima s bendom Dječaci, a poslije i u Kiši metaka nakon što je dobio otkaz u nekoj firmi, vlasnik diplome iz računarstva uvijek je zahvalan sugovornik. Usto je prilično svestran s obzirom na popularnost njegovih dječjih pjesama te slikovnice ‘Ne može’. To je nježna Vojkova strana koju na prvu vješto skriva. Zašto je tako, što sprema za nastup u zagrebačkom Domu sportova u studenome, kako nastaju njegove rime i još mnogo toga - otkriva u intervjuu samo za Story.

Gromoglasan i dugotrajan pljesak prolomio se dubrovačkim Lovrijencem prošlog petka. Publika je nagradila ansambl predstave ‘Na tri kralja ili kako hoćete’ Grzegorza Jarzyne i Romana Pawłowskog u kojoj glumi i nagrađivana Anđela Ramljak. Članica Zagrebačkog kazališta mladih oduševila je izvedbom, a nama objašnjava kako predstava govori o slobodi i pravu da ljubiš i voliš koga želiš.

 Anđela Ramljak Izvor: MARKO ERCEGOVIĆ

Opisuje i što za nju znači biti slobodna, koliko joj je važan dizajn (koji je diplomirala uz Akademiju dramske umjetnosti) te zašto je prolaze trnci kada se spomene otvorenje 74. Dubrovačkih ljetnih igara gdje je visoko podignula zastavu Libertas, što je prije nje imalo čast samo nekoliko žena.

Ove, ali i brojne druge priče, potražite u novom broju magazina Story, koji je na kioscima od srijede, 26. srpnja.

Najnovije