Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVIJEZDE SERIJALA 'THE WHITE LOTUS' SU I SATOVI: Pogled na prestižne modele važniji je od točnog vremena

Autor Martina Rafaeli

Nezaobilazne zvijezde popularnog serijala nisu samo glumci već i njihovi pažljivo oblikovani outfiti koji su nezamislivi bez ručnih satova - simbola osobnosti, stila ali i uspjeha

 The White Lotus 2 sezona Izvor: Profimedia

Obožavatelji ultra popularne serije The White Lotus, posebno druge sezone, gledajući svaku od epizoda u prilici su svjesno ili manje svjesno otkriti brojne modne detalje. Jedan od detalja zasigurno su i ručni satovi s potpisom prestižnih brendova koji osim što su savršeno usklađeni s modnim outfitima uloga su i odraz osobnog stila i percepcije luksuza. Otkrivamo koji su to slavni modeli prošetali drugom sezonom serije a na vama je ako ih niste ulovili da se odlučite za još jedan krug binganja.


Dominic di Grasso - Panerai Submersible Quarantaquattro Goldtech Orocarbo

 The White Lotus 2 sezona Izvor: Profimedia

Glumac Michael Imperioli u seriji glumi holivudskog producenta Dominica di Grassija zaokupljenog osobnim demonima, krizom srednjih godina te željom da nadiđe fizičke impulse i vrati se u svoju obitelj. Vrijeme na njegovoj ruci bilježi ručni sat Panerai Submersible Quarantaquattro Goldtech Orocarbo, potvrda dobrostojećeg lifestylea, jer se tržišna cijena ovog sata kreće oko 32.000 eura. 

 Panerai Submersible Quarantaquattro Goldtech Oroca Izvor: Panerai

I dok u seriji nismo vidjeli Dominica kako sat koristi u njegovoj punoj funkcionalnosti za istaknuti je kako je ovaj model automatski mehanički ronilački sat vodootporan do 300 metara dubine, opremljen uređajem protiv udara kako bi se spriječilo oštećenje mehanizma u slučaju pada sata, ali to se pokazuje kao zanimljiva metafora za sve što ova uloga prikriva.


Ethan Spiller - TAG Heuer Connected

 The White Lotus 2 sezona Izvor: Profimedia

Ethan, kojeg glumi glumac Will Sharpe, je mladi sportski orijentiran tech milijarder, strastveni trkač rekreativac. Na njegovoj je ruci svoje mjesto našao TAG Heuer Connected pametni sat, vrijednosti oko 1.600 eura, savršen za sve one koji poput Eathana vole sport i rekreaciju.

 TAG Heuer Connected Izvor: TAG Heuer

Sadrži aplikaciju za trčanje, vožnju bicikla, plivanje, fitness i golf, ima i štopericu, mjerač vremena i alarm. A za čovjeka poput Ethana koji se teško nosi sa zatečenim stanjem krize identiteta i koji nije siguran kako živjeti novo bogatstvo i moć, ovaj sat nudi nekoliko različitih lica koja se stalno mijenjaju.

Daphne Sullivan - Cartier Tank Louis Cartier

 The White Lotus sezona 2 Izvor: Profimedia

Možda vam se lik Daphne Sullivan koju glumi glumica Meghann Fahy na prvu učinio prototipom već viđene bogato udane ženice, ona ipak iznenađuje slikom koja otkriva kako je ona više od toga. A što model ručnog sata koji možete primijetit na njezinoj ruci ima s time?

 Cartier Tank Louis Cartier Izvor: Cartier

Cartier Tank Louis Cartier, čija se cijena kreće oko 10.500 eura, vječni je klasik koji savršeno pristaje uz ulogu privilegirane žene istančanog stila. Nenametljive elegancije ovaj je sat savršen odabir za dame koje vole savršenu mjeru old school imidža.

Cameron Sullivan - Rolex Submariner ‘Smurf’

 The White Lotus sezona 2 Izvor: Profimedia

Theo James glumi ulogu karizmatičnog, dobro izgledajućeg, privilegiranog Camerona Sullivana. Svojim modnim stilom (ne zaboravite na činjenicu kako na destinaciju nikada nije doputovao njegov kofer već je svu garderobu bio prinuđen kupiti na mjestu), on poručuje da se ima i da se može.

 Rolex Submariner Smurf Izvor: Rolex

Potvrda toga je sat, Rolex Submariner Smurf, model čija se cijena kreće oko 43.000 eura a koji je tržištu predstavljen 2008. godine povodom 100. godišnjice brenda Rolex. Dodatak nazivu "Smurf" vezan je naravno uz boju koju ovaj model dijeli sa simpatičnim malim plavim bićima.

Quentin - Rolex Datejust

 The White Lotus 2 sezona Izvor: Profimedia

Englez na vječnom godišnjem odmoru, nasljednik povijesne vile, osoba istančanih manira ali i iznenađujuće životne pozadine, Quentin, čiju ulogu igra Tom Hollander, privlači pažnju estetikom, samozatajnim stilom, krugom prijatelja, interesa i naravno satom na ruci - Rolex Oyster Perpetual Datejust. Znalci bi rekli, savršen odabir. Vrijednost ovog modela je oko 10.500 eura.

 Rolex Datejust Izvor: Rolex

Najnovije