Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KATIE HOLMES NOSI COOL SANDALE: Suradnja brendova Chloé i Teva potvrđuje popularnost ovog nekad nevoljenog modela cipela

Autor Martina Rafaeli

Prije nekoliko sezona malo tko je vjerovao u popularnost ovog modela

 Chloe x Teva sandale Izvor: Chloe x Teva

U sve zanimljivijoj ponudi ljetne obuće ovih je dana  pažnju posebnu privukla vijest o suradnji brendova Chloé i Teva koji su predstavili capsule kolekciju sportskog modela sandala (temeljenu na Tevinim modelima Hurricane XLT2 i Hurricane XLT2 Ampsole modelima), a koje u popularnom modnom žargonu nazivamo dad sandals. Nisu prvi niti jedini koji su odlučili upravo ovaj udoban sportski model ponuditi tržištu (tko još nije pomislio na Chanelov model!) ali i za ovu kolekciju na tržištu zasigurno ima mjesta.

 Chloe x Teva sandale Izvor: Chloe x Teva

Suradnja je nastala u želji da se spoji najbolje od oba brenda, ženstvenost modne kuće Chloé i Tevina sklonost funkcionalnosti i inovativnom dizajnu. Rezultat je kolekcija koju čine tri udobna, razigrana trendi modela sandala.

 Chloe x Teva sandale Izvor: Chloe x Teva

 Chloe x Teva sandale Izvor: Chloe x Teva

Sandale su izrađene od recikliranih materijala, što je dio i poslovnog smjera oba brenda i dostupne su u "Natural White", "Black/White" i "Multicolor Pink" bojama.

 Katie Holmes x Chloe Izvor: Profimedia

 Katie Holmes x Chloe Izvor: Profimedia

A samo dan kasnije od predstavljanja suradnje trendi Katie Holmes je prošetala crno bijeli model ovih sandala i to u kombinaciji s ovosezonskim must habe modelom maksi suknje i oversized džemperom, te tako potvrdila da se nekad omraženi model pozicionirao kao izuzetno poželjan na ljetnoj modnoj sceni.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije