Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVA CALVIN KLEIN KAMPANJA: K-pop zvijezda Jennie Kim privlači fotografijama ali i dizajnom koji potpisuje

Autor Martina Rafaeli

Calvin Klein još jednom pokazao kako je suradnja s K-pop zvijezdama strateški važna

 Calvin Klein i Jennie Kim kampanja Izvor: Profimedia

U mjesecima za nama brend Calvin Klein je još jednom pokazao što znači intenzivna suradnja sa slavnim imenima na novim kolekcijama – a veliko globalno tržište te suradnje prepoznaje te nagrađuje kako pozitivnim komentarima tako i vjernošću brendu, pa je za spomenuti kako je objava da član BTS-a Jungkook potpisuje ugovor kao ambasador Calvina Kleina postao jedan od najvećih trenutaka brenda ikada na društvenim mrežama.

Zato ne iznenađuje da je u nizu slavnih lica svoje mjesto u izazovnoj kampanji dobila i Jennie Kim zvijezda popularne južnokorejske k-pop grupe BLACKPINK, koja je i inače ambasadorica za Chanel i Calvin Klein. Ali ovo pojavljivanje više je od ambasadorske uloge jer Jennie i dizajnerski potpisuje ovu capsule kolekciju. A to je od posebne važnosti jer njezina kolekcija za Calvin Klein je jedna od rijetkih s potpsiom slavne osobe.

 Calvin Klein i Jennie Kim kampanja Izvor: Profimedia

Kolekcija koja će biti dostupna od 10. svibnja uključuje raznolike komade, poput hlačica, bodija i majica, donjeg rublja, pletiva ali i modela traper košulje i traperica inspiriranih 90-ima, prožetih njezinim osobnim stilom i kreativnošću. Kim je osobno odabrala i paletu boja te kreirala personalizirane detalje, poput logotipa Calvina Kleina ali u njezinom rukopisu.

 profimedia-0773920645.jpg Izvor: Profimedia

"Suradnja s Calvinom Kleinom na ovoj kolekciji bila je uzbudljiv napredak u našem partnerstvu. Ova kolekcija odražava moj svakodnevni stil i temelji se na mnogim osnovnim predmetima Calvina Kleina koji su postali glavni dio mog ormara. Željela sam unijeti osobni pečat u ove komade, što se vidi u kroju, paleti boja i detaljima. Moja namjera je da se ovom kolekcijom svi osjećaju sretno i samouvjereno kao i ja" istaknula je Jennie Kim.

 Calvin Klein i Jennie Kim kampanja Izvor: Profimedia


Jonathan Bottomley, direktor globalnog marketinga za Calvin Klein je izjavio: „S obzirom na to da smo surađivali s Jennie na nekoliko kampanja, znamo da je ona moćna kulturna sila. Njezina osobnost, talent i osebujni stil imaju veliki globalni utjecaj. Naše partnerstvo proizlazi iz autentičnosti, Jennie je dugogodišnja obožavateljica brenda - i željeli smo produbiti taj odnos unošenjem njezine osobne perspektive u naše proizvode. Rezultat je mješavina željenog Jennienog stila i najikoničnijih osnovnih stvari Calvina Kleina, za koje znamo da će snažno odjeknuti među potrošačima diljem svijeta.”

 Calvin Klein i Jennie Kim kampanja Izvor: Profimedia


Kolekciju čini 17 komada, a cijene se kreću od 25 do 150 dolara, a kampanju potpisuje fotograf Hong Jang Hyun.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije