Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DUA LIPA POTPISUJE LJETNU KOLEKCIJU ZA VERSACE: Slavna pjevačica nastavlja odličnu suradnju s Donatellom Versace

Autor Martina Rafaeli

Ljetnu žensku kolekciju pod nazivom Versace High Summer La Vacanza moćni duo će predstaviti uskoro u Cannesu

 Dua Lipa suradnja Versace Izvor: Instagram Dua Lipa Donatella Versace

Modna kuća Versace oduvijek svoj rad temelji na suradnji sa slavnim osobama i pop ikonama, što je bilo očito i na nedavno održanoj reviji u Los Angelesu. A da ovogodišnje suradnje nisu stale samo na gostovanju brojnih slavnih na samoj reviji potvrđuje novost kojom Donatella Versace predstavlja novu kolekciju. kreativni četveroručni projekt u kojem se kao dizajner pridružila Dua Lipa

Kolekcija Versace High Summer La Vacanza bit će predstavljena 23. svibnja u Cannesu a ovu novu kolekciju za ljeto 2023. već se na prvu opisuje kao ekskluzivnu kolaboraciju.

Pjevačica, ujedno i dugogodišnja prijateljica brenda, ističe oduševljenje ovom suradnjom: “Apsolutno sam oduševljena što sam s Donatellom dizajnirala žensku kolekciju „La Vacanza” za Versace. Ona i ja smo stvorile snažnu vezu tijekom godina i jako sam zahvalan na podršci koju sam dobila od nje i tima od samog početka moje karijere. Za nju je bio san da mi pruži čast da su-dizajniram ovu kolekciju i pokažem sve moje ljetne inspiracije.”


Glavna kreativna direktorica kuće Versace, Donatella Versace također je izrazila svoje zadovoljstvo ovom suradnjom: “Uvijek sam bila inspirirana procesom zajedničkog dizajna. Rad s Duom na ovoj kolekciji bio je vrlo uzbudljiv i volim dinamiku među nama. Dua je snažna, neustrašiva i slobodna, a njezina kreativna vizija je izuzetna. Ljeto je čarobno doba. Ovaj osjećaj i boje tog doba godine zabilježit ćemo jednom zaista posebnom i intimnom modnom revijom u Cannesu.”

 Dua Lipa Grammy Awards 2022
Dua Lipa Grammy Awards 2022
Izvor: Profimedia

Sinergija Donatelle Versace i britanske pop zvijezde nije novost: dijele brojne ambasadorske suradnje na raznim crvenim tepisima, Versace potpisuje atraktivan look Dua Lipe na dodjeli nagrada Grammy 2022. kada je slavna pjevačica look zaokružila i s tako Donatella Versace frizurom. S nestrpljenjem iščekujemo modnu reviju u Cannesu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije