Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NA LICU SE NOSI MONOCHROMATIC LOOK: Zaokružite beauty izgled jednom bojom

Nježno ružičasti, narančasti ili naglašeno zemljani look? Nosi se sve a na vama je da odaberete jednu boju te se poigrate tehnikama nanošenja

 Chanel monochromatic makeup Izvor: Chanel

U svijetu beauty trendova ovog proljeća sve više pažnje privlači monochromatic make up look što potvrđuju društvene mreže i posebno brojni TikTok tutorijali. Znate li što je podrazumijeva ovaj trend i kako se oblikuje?

 Chanel monochromatic makeup Izvor: Chanel


Monokromatska šminka uključuje nanošenje iste boje (a često i istog proizvoda) na više dijelova lica tako da se usne, obrazi i oči podudaraju. Rezultat, na opće iznenađenje, izgleda atraktivno, uravnoteženo i prirodno.

Ovaj je vizažistički stil zanimljiv jer se odabirom različitih proizvoda različitih tekstura, boja te tehnike nanošenja teško postići već viđeni svaki monochromatic make up look. Poigrajte se slojevitim nanošenjem i količinom pigmenta korištenjem istog proizvoda na kapcima očiju, na obrazima i po mogućnostima na usnama (posebno ako odaberete balzam za usne u boji, također korištenjem različitih proizvoda ali u istoj boji postižete odličan efekt.

Monokromatska šminka može varirati od nježne i suptilne do odvažne i sjajne. Sve ovisi o boji koju koristite. Za početak se odlučite za neutralnije nijanse poput nježno ružičaste, boje breskve ili tamnosmeđe. Za malo hrabrije kombinacije odaberite palete od crvene do naglašeno ljubičaste, ovisno o raspoloženju, boji puti te outfitu. U svaku od kombinacija uklopite i malo highlightera.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije