Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VALENTINO VINTAGE ŽIVI U 7 GRADOVA: Naučite više o projektu koji okuplja modne šmekere i potiče modnu održivost

Autor Martina Rafaeli

Lokacije ove odlične inicijative su kultne vintage trgovine u Milanu, Parizu, Londonu, Los Angelesu, Tokiju i Seulu

 Valentino Vintage Izvor: Valentino

Vintage modni komadi sve su popularniji što snažno utječe i na oblikovanje vintage ponude i tržišta. Najbolja potvrda ovom trendu zasigurno je inicijativa pod nazivom Valentino Vintage koju je pokrenula luksuzna kuća Valentino a koja pruža priliku za razmjenom omiljenih komada odjeće za neke nove Valentino modne komade.

 Valentino Vintage Izvor: Valentino

Posebno zanimljivo je kako inicijativa ima svoje stvarne fizičke pop-up adrese, sedam vintage trgovina diljem svijeta. Nakon što Valentino 2021. godine ovu inicijativu započeo razvijati na četiri lokacije u Milanu, Tokiju, New Yorku i Los Angelesu, ove se godine u drugom izdannu odlična priča širi na lokacije Pariza, Seula i Londona, na poznata vintage prodajna mjesta, od kojih se posebno ističu londonski Rellik, otvoren 1999. godine a koji nudi niz odjevnih predmeta iz 60-ih, te Madame Pauline u Milanu lokacija poznata po eklektičnoj ponudi koja potvrđuje kako se u Milanu iskreno nosi vinateg moda.

 Valentino Vintage
Valentino Vintage London
Izvor: Valentino

 Valentino Vintage
Valentino Vintage Milano
Izvor: Valentino

Projekt potiče kupce da donesu svoje omiljene Valentino odjevne predmete u vintage storeove i zamjene ih za kupone koje mogu iskoristiti za kupnju novih Valentino predmeta. Razmijenjeni predmeti svoje će mjesto dobiti na policama vintage shopova.

 6fb88f3a-de33-4bc6-8858-fbaa15114963.jpg
Valentino Vintage Seul
Izvor: Valentino

 Valentino Vintage
Valentino Vintage Tokio
Izvor: Valentino

Ove sezone Valentino Vintage će se udružiti s londonskom obrazovnom i inkubatorskom platformom posvećenom njegovanju mladih dizajnerskih talenata - Granary 1, kako bi zajedničkim istraživanjima otkrili kako se arhivska moda može koristiti kao alat za nove kreativne projekte ujedno pružajući priliku studentima diljem svijeta da se pridruže projektu. Za Valentino je to ujedno prilika da istakne smjer kojim ukazuje na važnost kulture novim generacijama te tako i pokaže kako se luksuzni brendovi na zanimljiv način prilagođavaju strategijama održivosti.

 Valentino Vintage
Valentino Vintage New York
Izvor: Valentino

 Valentino Vintage
Valentino Vintage Pariz
Izvor: Valentino

 Valentino Vintage
Valentino Vintage Los Angeles
Izvor: Valentino

Projekt je započeo 18. travnja i odvija se na ovim lokacijama:
Rellik, London
Madame Pauline, Milano
Plaisir Palace, Pariz
Recess, Los Angeles
Vintage Dress, Tokio
Janemarch Maison, Seul
New York Vintage, New York

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije