Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STORY SLAVI DAN PLANETA ZEMLJE: Story na 100% recikliranom papiru daruje svim čitateljima sjeme za biljke

Zazelenite svoju svakodnevicu i potražite novi Story na 100% recikliranom papiru! U prodaji od srijede, 19. travnja

 Story zeleno izdanje Izvor: story

Ususret nadolazećem Danu planeta Zemlje koji se obilježava 22. travnja magazin Story tradicionalno izlazi u zelenom ruhu – donoseći pregršt sadžaja na 100% recikliranom papiru. Tim povodom Story DARUJE SVIM ČITATELJIMA – sjeme za biljke! Odaberite između sjemena cvijeća, začina ili povrća uz Story koji vas čeka na kioscima od srijede, 19. travnja! Zazelenite svoj balkon ili dvorište, posijte sjeme i uživajte gledajući kako vaša biljka napreduje i daje plodove.

Zeleni Story donosi i ekskluzivnu priču – Ella Dvornik Pearce: ‘Moj novi svijet!’ Najuspješnija hrvatska 32-godišnja influencerica usudila se napraviti ono o čemu njezini kolege samo sanjaju – postala je pjevačica u metaverzumu gdje planira i nastupati.
“Nisam nastavila s glazbom jer me strah javnog nastupa. I to je jedino što me kočilo. Kada mi je život postao stabilniji, osjetila sam da je pravi trenutak” rekla je Ella i prvi put progovorila o novom projektu kojim pomiče granice – Alterelli.
“Iza Alterelle stoji prava osoba s ljudskom kreativnošću. Moje tekstove ne piše umjetna inteligencija, niti mi bira produkciju. Sve se to bazira na iskustvima koje sam proživjela ili im svjedočila” poručila je Ella progovoriši i o obiteljskom životu. “Puno toga sam naučila o sebi kroz život u paru. U braku treba postojati međusobno poštovanje i briga o dobrobiti i jednog i drugog. Kada toga nema, nema ni veze.”

 Story zeleno izdanje Izvor: story

Priča o posve zelenoj obitelji. Saborska zastupnica, 39-godišnja Ivana Kekin strastvena je ekološka aktivistkinja, a očuvanju okoliša posvećena je i u svom domu gdje zelenom palicom suvereno vladaju i njezin suprug, glazbenik Mile Kekin te dvoje djece.

“Moj je suprug na čelu sektora gospodarenja otpadom u našoj obitelji. Recikliramo, učimo djecu važnosti recikliranja, kao i većina sugrađana borimo se sa spremnicima za otpad po balkonima” poručila je u intervjuu.
Političarka i aktivistkinja progovorila je i o borbi za zelenije sutra u gradu Zagrebu i na planetu koji ostavljamo našoj djeci. “Političke elite koje su dosad vodile ovu zemlju pokazale su zapravo pogubnu kombinaciju nemara i neznanja u brizi za okoliš.”

“Dugoročno ulaganje u zdravlje uvijek se isplati” poručila je za Story Petra Kurtela! Akademska glumica otkrila je kako je iz svog doma izbacila štetne proizvode i posvetila se low tox i održivom načinu života koji je njoj i njezinoj obitelji donio samo pozitivne stvari.
“Važno mi je naučiti dijete koliko je bitan sklad s prirodom” kaže Petra koja je upravo zbog sina Relje počela proučavati s čime smo sve u kontaktu. “Bacite se, učite korak po korak i nemojte se bojati jer je svaka promjena nabolje važna.”

 Story zeleno izdanje Izvor: story

U Story Green izdanju potražite pregršt zeleno obojenog sadržaja posvećenog održivosti i očuvanju okoliša. Proslavite Dan planeta Zemlje uz Story! Potražite novi broj na 100% recikliranom papiru koji donosi DAR SVIM ČITATELJIMA - SJEME BILJKE! Na kioscima od srijede, 19. travnja


#storygreenissue #story #storyhr

Najnovije