Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZANIMA LI VAS KAKO MIRIŠI SREĆA? Otkrijte kupnjom bočice Guerlainova mirisa Jasmin Bonheur

Autor Martina Rafaeli

Ova je parfemska priča rezultat suradnje Guerlaina i Maison Matisse

 Guerlain Jasmin Bonheur Izvor: Guerlain

Volite li mirisne priče koje potiču na sreću otkrijte priču koja se nalazi iza bočice Guerlainova mirisa Jasmin Bonheur, priču o bočici vrhunskog parfema koji je rezultat suradnje Guerlaina i Maison Matisse, kuće koju je 2019. godine osnovao Jean-Matthieu Matisse, jedan od praunuka slavnog slikara Henrija Matissea, umjetnika koji je bojama i motivima svojih djela budio osjećaj sreće.

 Guerlain Jasmin Bonheur
Guerlain Jasmin Bonheur
Izvor: Guerlain

Ovim limitiranim izdanjem parfemska kuća, osnovana 1828. godine, još se jednom okrenula umjetnosti, jer poznato je kako generacije Guerlainovih parfumera pronalaze inspiraciju kako u avangardnim umjetnicima te i tako svojim kreacijama daju na posebnosti. To je upravo i posebnost rada Guerlain Haute Parfumerie, kroz liniju Exceptional Creations, kojom kroz suradnju s odabranim istaknutim umjetnicima kreira ograničeni broj bočica parfema koji oduševljavaju kako mirisom tako i vrhunskim dizajnom, te kolekciju L'Art & La Matière, koja nastaje u impresivnom mirisnom laboratoriju u kojem Guerlainovi parfimeri kreativnu inspiraciju pronalaze u emocijama umjetničkih djela, snazi brenda a mirise koje stvaraju posebni su ne samo senzoričkom doživljaju mirisa već i po umjetničkoj ljepoti bočice te činjenici da se bočice mogu ponovo napuniti. Guerlain s ponosom ističe kako su njihovi parfemi emocije pretvorene u miris.

Jasmin Bonheur, novi miris inspiriran Matisseovim bojama, olfaktorno je platno koje otkriva kako miriše jasmin obojen šarenim bojama – od blistave narančaste note marelice do jarke ljubičaste boje irisa i nježno ružičaste ruže, zaodjenut u motiv slikareva remek djela Les Mille et Une Nuits.

 Guerlain svijeća
Guerlain Figue Azur svijeća
Izvor: Guerlain

Ovaj miris je proizveden u samo 1000 komada, a zanimljivo je kako kolekcija uključuje mirisnu svijeću Figue Azur, koja asocira na šetnju hladovinom mediteranskih smokava, a na tržište dolazi uskoro u svega 500 komada.

Najnovije