Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JEAN PAUL GAULTIER IMA NOVOG GOSTUJUĆEG DIZAJNERA: Ulogu preuzima Julien Dossena - kreativni direktor kuće Paco Rabanne

Autor Martina Rafaeli

Vijest je dočeka s velikim odobravanjem modne zajednice i obožavatelja brendova

 Paco Rabanne kolekcija Izvor: Profimedia

"Welcome to the Family dear Julien Dossena!" riječi su dobrodošlice jučer objavljene na Instagramu velikog Jean Paul Gaultiera kojima je i službeno potvrđeno kako je sljedeći gost dizajner ovog francuskog brenda upravo Julien Dossena, kreativni direktor modne kuće Paco Rabanne. Peti u nizu, Julien Dossena će nakon Chitose Abea, Glenna Martensa, Oliviera Rousteinga i Haidera Ackermann nastaviti modnu igru kao dizajner koji će sudjelovati u kreativnom oblikovanju sljedeće kolekcije Jean Paul Gaultiera.

Objava je potvrđena i riječima: "Zadovoljstvo nam je objaviti da će Julien Dossena iz Paco Rabannea biti gostujući dizajner sljedeće Jean Paul Gaultier Haute Couture kolekcije koja će biti predstavljena u srpnju 2023. Ovo je spoj kreativnog DNK Jean Paula Gaultiera i Paca Rabannea." 

Komentari na objavu su odlični, pratitelji oba brenda izražavaju zadovoljstvo zbog najavljene suradnje i vizije koja spaja kreativnost i heritage Jean Paula Gaultiera, s nepogrešivom estetikom i stilskim kodovima Juliena Dossene koji je povodom objave za WWD izjavio: "Gaultier ima stvarno snažan stil, odmah možete reći kada je riječ o Gaultieru. A u isto vrijeme, tu je i beskrajno istraživanje i znatiželja o različitim temama ili tehnikama, ono koje može biti povijesno ili supermoderno i tehnološko, pop ili plemenito s nevjerojatnim krojevima" dodajući kako je bio iskreno uzbuđen kad je saznao da će biti peti dizajner koji će preuzeti dizajn couture linije.

Nagovještaji ovoj suradnji mogli su se prepoznati i na nedavno održanoj reviji za Paco Rabanne, prvoj nakon nedavne smrti velikog dizajnera Rabannea, na kojoj je svoju podršku došao iskazati i Jean Paula Gaultier.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije