Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKRIVAMO KAKO IZGLEDA COUTURE KOLEKCIJA BEYONCÉ x BALMAIN: 16 impresivnih modela inspiriranih pjesmama slavne pjevačice

Autor Martina Rafaeli

Ova suradnja je nastala spontano a viđeno oduzima dah

 Beyonce x Balmain Izvor: Profimedia

Olivier Rousteing, kreativni direktor modne kuće Balmain prošlog ljeta je u danima između završavanja kolekcije za proljeće 2023. te odlaska na ljetni odmor na repeat preslušavao "Renaissance", album slavne Beyoncé. I prema izjavi za američki Vogue, uživajući u glazbi stvarao je modne crteže pod dojmom ritma i riječi pjesama te je bez plana stvorio osnovu za novi projekt za čiju se realizaciju obratio stilističkom timu slavne pjevačice. Zadnjih se pet mjeseci intenzivno radilo na ideji da se veći broj skica pretoči u odabrani broj modela koji čine netom predstavljenu zanimljivu modnu kolekciju a u tome su veliku ulogu imale sama Beyoncé te njezina stilistica Marni Senofonte.

Rezultat je 16 modela koji čine Balmain x Beyoncé couture kolekciju a od kojih je svaki inspiriran određenom pjesmom s novog albuma po kojoj modeli nose i ime. Ovom se kolekcijom slavi ne samo snaga slavne Beyoncé i njezine uvijek impresivne estetike već i snaga modne kuće Balmain. Kolekcija je premijerno predstavljena na naslovnici francuskog Voguea objavljenog petak, 24. ožujka, samo dan nakon što je objavljeno da su se Beyoncé i Adidas najavili kraj suradnje nako više od 5 godina suradnje.

Svaki od modela rezultat je slojevitih modnih promišljanja i suradnji, onih koje spajaju visoku modu, umjetnost i ime slavne Beyoncé u savršenu priču a za istaknuti je kako su doprinos ovim modelima dali i i kipar Elie Hirsch koji je izradio metalni korzet, te umjetnica Laurentine Périlhou pripremom vrhunskih tkanina od svile, baršuna i lakirane kože.

 Balmain x Beyonce
Balmain x Beyonce, Cozy
Izvor: balmain

 Balmain x Beyonce
Balmain x Beyonce, Energy
Izvor: balmain

 Balmain x Beyonce
Balmain x Beyonce, Virgo’s Groove
Izvor: balmain

 Balmain x Beyonce
Balmain x Beyonce, Break My Soul
Izvor: balmain

 Balmain x Beyonce
Balmain x Beyonce, Move
Izvor: balmain

 Balmain x Beyonce
Balmain x Beyonce, Church Girl
Izvor: balmain

 Balmain x Beyonce
Balmain x Beyonce, America Has a Problem
Izvor: balmain

 Balmain x Beyonce
Balmain x Beyonce, All Up in Your Mind
Izvor: balmain

 Balmain x Beyonce
Balmain x Beyonce, Summer Renaissance
Izvor: balmain

A ovo je zasigurno i potvrda odlične modne suradnje koja je započela već i time što je Beyoncé na nedavnim dodjelama nagrada prošetala upravo u modi s potpisom Balmain i za koju smo sigurni da će se na neki način nastaviti jer je prema najavama iz modne kuće Blamain ova kolekcija koja se neće ponavljati te koja neće biti dostupna u prodaji ali će zasigurno biti upečatljiv dio turneje “Renaissance World Tour” na koju zvijezda kreće sredinom svibnja.

RENAISSANCE Couture by Beyoncé x Balmain
Izvor: YouTube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije