Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'BUNTOVNO CVIJEĆE' U NOVOJ ALDUK KOLEKCIJI: Dočekajte proljeće i ljeto u divnim siluetama, bojama i tkaninama

Suzdržana i istovremeno izuzetno profinjena estetika nove ALDUK kolekcije za proljeće i ljeto koja nas je kupila divnim siluetama, bojama i tkaninama

 Nova kolekcija Ivana Alduka Buntovno cvijeće Izvor: promo

"Proljetno/ljetnu kolekciju "Reb`l fleur" ćemo predstavljati u nastavcima jer je ona izuzetno velika, broji preko šeždesetak modela i artikulirana kroz nekoliko smjernica i light motiva. Kolekcija je nastajala prošle godine zbog svoje prezentacije u Milanu, a sada je predstavljamo i domaćoj javnosti putem lookbook fotografija s predivnom Irenom Božić koja je naše zaštitno lice već nekoliko sezona" izjavio je Ivan Alduk.

 alduk-ss23 (12).jpg Izvor: promo

Posebnost nove ALDUK ready-to-wear kolekcija jest smireni, ženstveni modni rukopis prepoznatljiv po efektnim modelima kratkih, koktel i večernjih haljina koje prate tijelo, a silueta tek na nekim dijelovima, ramenima ili rukavima, ide u širinu te time akcentira što uži struk i ostavlja moćan dojam. Iako kolekcija lagano naginje stilu osamdesetih, ona u Aldukovu slučaju ima puno nježniji, suptilniji izričaj, a volumeni rukava, remenja, nabora, dekonstruirana cvijeća na ramenu su izuzetno mekanog, organskog dojma te nam daju naslutiti od kud kolekcija vuče ime.

 alduk-ss23 (5).jpg Izvor: promo

"Reb˙l fleur ili buntovno cvijeće jest jedan kreativan temelj kolekcije jer je inspiracija vučena upravo iz cvijeća, pa stoga u kolekciji pronalazimo rukave koji izgledaju kao cvijeće raznog oblika, a boje su izuzetno efektne te se i one temelje na toj inspiraciji. Cvijet smo u ostatku kolekcije, kojeg zasad još nećemo otkriti, koristili kao autorski print na modelima. No, kolekcija nije romantična i zaigrana kako bi se očekivalo, ona je ALDUK u pravom smislu - sa stavom, pomalo buntovna, izuzetno atraktivna te naglašena kožnim detaljima i efektnim krojevima. Kao rezultat smo dobili divne modele haljina koji će uskoro biti dostupni u našem showroomu u Draškovićevoj 33" dodao je Ivan.

 alduk-ss23 (14).jpg Izvor: promo

Nova ALDUK kolekcija se bazira na prirodnim, održivim tkaninama s brojnim certifikatima te nam je dizajner otkrio da osim mnogo svile i viskoze, u kolekciji imaju tkanine od organskog pamuka i lana te recikliranog poliestera. Još jedan dokaz da i modele večernje mode, svečanog prizvuka možemo staviti na stranu održive mode pogotovo u slučaju hrvatskih dizajnera gdje se većina haljina radi po mjerama klijentica ili u malim serijama te nema otpada i bacanja.

 alduk-ss23 (6).jpg Izvor: promo

Novi Alduk modeli će uskoro biti dostupni na alduk.hr online shopu i u dizajnerovu showroomu u centru Zagreba. Kako je Alduk doista jedan od najplodnijih modnih imena na regionalnom tržištu, najavio nam je i skoro predstavljanje svoje najluksuznije kolekcije koju su u tajnosti stvarali duže vrijeme. Veselimo se novim modnim poslasticama ovog hrvatskog brenda.

Možda će vas zanimati:

Najnovije