Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIKE X TIFFANY OTKRILI NOVU BOJU IŠČEKIVANOG MODELA TENISICA: Reakcije na viđeno su bolje od onih za prvi model

Autor Martina Rafaeli

Crne ili Tiffany plave, još nije jasno koji je model onaj s kojim će se predstaviti do sad kritizirana suradnja Nike x Tiffany & Co.

 TIFFANYxNIKE tenisice Izvor: nike & tiffanyandco

Krajem siječnja društvene mreže je zapalila priča o modelu tenisica koje potpisuju Nike i Tiffany & Co. Plava kutija s Nike swooshom i natpisom "A legendary pair", rezultirao je instant globalnim interesom koji je nakon otkrivanja izgleda modela tenisica Nike Air Force 1 & Tiffany bio poligonom za brojne rasprave vrijede li te tenisice pažnje i novca.

 TIFFANYxNIKE tenisice Izvor: nike & tiffanyandco

 TIFFANYxNIKE tenisice Izvor: nike & tiffanyandco

 TIFFANYxNIKE tenisice Izvor: nike & tiffanyandco

Radi se o crnom AF1 modelu koji u prodaju dolazi za nekoliko dana a čini se da crni model neće ostati jedini model ove suradnje ako je zaključiti prema objavi Tiffanyjevog izvršnog direktora Alexandrea Arnaulta, sina izvršnog direktora LVMH-a Bernarda Arnaulta. U objavi na Instagramu objavio je dvije fotografije modela koji je jednak izvornom ali u slavnoj Tiffany plavoj boji.

Alexandre Arnault u objavi od 2. ožujka nije otkrio detalje vezane uz objavljene fotografije pa se nagađa kako bi model u plavoj boji moga biti dostupan isključivo za odabrani broj kupaca i prijatelja kuće dok je sve jasnije mišljenje javnosti kako bi mnogi bili spremniji platiti 400 dolara za ovaj netom predstavljen plavi model tenisica.

Što je konačni rezultat ove zanimljive suradnje otkrit će se 7. ožujka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije