Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ADIDAS I YOHJI YAMAMOTO NASTAVLJAJU SURADNJU: Dva desetljeća slave projekta Y-3 ima nastavak pod nazivom Y-3 Atelier

Autor Martina Rafaeli

Y-3 Atelier nastavlja istraživati granice spoja sportske odjeće i avangardne mode

 Adidas Yohji Yamamoto Y-3 Atelier Izvor: Adidas Y-3

Ove godine obilježava se izuzetno uspješnih 20 godina Y-3, projekta suradnje između Adidasa i japanskog dizajnera Yohjija Yamamotoa. Kako bi na najbolji način obilježili dva desetljeća suradnje modni dvojac je pripremio novi projekt pod nazivom Y-3 Atelier. Za podsjetiti je kako pojam Y-3 nosi slovo Y koje se odnosi na Yohjija Yamamotoa, broj 3 simbolizira Adidasove tri crte dok - predstavlja vezu između ova dva brenda.

 Adidas Yohji Yamamoto Y-3 Atelier Izvor: Adidas Y-3

I ovaj se projekt temelji na vrhunskoj izradi i inovativnom dizajnu koji spaja najbolje od brendova, pa tako Y-3 Atelier nastavlja istraživati granice spoja sportske odjeće i avangardne mode zaokruženo vrhunskim tehnikama. Kolekcija će odražavati jedinstveni narativ o Yamamotovom dizajnerskom putovanju a vizualno će biti posebno atraktivna zbog detalja grafika preuzetih s prošlih kolekcija.

Projekt izvire iz pojma Monozukuri japanske riječi za proizvodnju, proces stvaran ručno. Asimetrične maksi haljine krase dinamični pop ovratnici i jednostruko kopčanje sprijeda, dok se Adidasove slavne crte spajaju s prirodnim oblinama tijela. Klasična odijela kombiniraju se s prozirnim košuljama na kopčanje uz pletene polo majice s detaljima zajedničkog logo identiteta.

 Adidas Yohji Yamamoto Y-3 Atelier Izvor: Adidas Y-3

Kolekcija će biti predstavljena u Parizu na 42 Rue de Sévigné, u formatu pop-up eventa zaključno s 5. ožujkom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije