Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RIHANNA NAJAVILA POVRATAK NA MJESTO KREATIVNE DIREKTORICE PUME: Obnavljanje suradnje koja je prekinuta prije 5 godina

Autor amadea kovač

Rihanna je svoju posljednju kolekciju za Pumu izbacila 2018. godine, kada je njihova suradnja naglo prekinuta

 Rihanna Fenty x Puma Izvor: Profimedia

Rihanna je u srijedu na Instagramu otkrila da se vraća na mjesto kreativne direktorice u brendu Puma jednostavnom porukom: "Vratila se".

Iako se odmah znalo o kome se radi, vijest zapravo uopće nije bila predvidljiva. Rihannina suradnja s Pumom traje gotovo cijelo desetljeće. Naime, brendu se 2014. pridružila kao kreativna direktorica, izdavši seriju rasprodanih tenisica (sjećate se Puma Creepers modela?) i odradivši brojne revije na njujorškom Tjednu mode, sve s pozitivnim kritikama od strane kritičara i kupaca. Njezina posljednja kolekcija za Pumu izdana je na proljeće 2018. kada je njihova suradnja naglo prekinuta, a Rihanna je nastavila s drugim projektima, šireći svoj utjecaj na svijet mode i beautyja.

Još uvijek nije poznato što će uključivati ​​nova Rihannina suradnja s Pumom i datum izlaska kolekcije, no što možemo očekivati od njezina povratka na mjesto kreativne direktorice brenda?

Iako je današnja najava pokazala nekoliko naznaka i ako je suditi prema prošlim kolekcijama, očekuje se da će Rihanna iskoristiti veliku popularnost trendova s izrezima te ponuditi inkluzivniju viziju brenda, u skladu s raznolikošću castinga za njezine Savage x Fenty revije.

 Fenty x Puma revija Izvor: Profimedia

S obzirom na to da je brend Fenty vodila pod okriljem kuće LVMH, sigurni smo da će Rihanna svojoj viziji pristupiti sa svježim idejama i novim izvorom iskustva. Nagađa se da će naglasak biti na udobnosti i fleksibilnosti koje će i sama zvijezda moći nositi dok očekuje svoje drugo dijete.

 Fenty x Puma revija Izvor: Profimedia

Na ostale detalje o suradnji morat ćemo pričekati, no trenutačno sama vijest da se Rihanna vraća u modnu sferu itekako veseli.

Možda će vas zanimati:

Najnovije