Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MANGA TREND S POTPISOM JIMMYJA CHOOA: 5 modela koji privlače izgledom, bojama ali i hommage pričom

Autor Martina Rafaeli

Capsule kolekcija je nastala u čast 30. godišnjice omiljene animirane serije Sailor Moon

 Jimmy Choo x Sailor Moon kolekcija cipela Izvor: Profimedia

Nadahnuta Shōjo mangom (japanskim djevojačkim stripovima), nova capsule kolekcija Jimmyja Chooa vrišti bojama i upečatljivim modelima cipela i čizama, sve po uzoru na strip junakinje iz serije "Pretty Guardian Sailor Moon": Sailor Mercury, Sailor Mars, Sailor Jupiter i Sailor Venus, te Pretty Guardian Sailor Moon sebe i njezinu super pomoćnicu mačku Lunu. Serija je to koju je prije više od tri desetljeća kreirala Naoko Takeuchi a koja je postala pop kulturni fenomen, poznat po svojoj ženskoj magiji, humoru i likovima. Zato je posebno zanimljivo da kolekciju potpisuju kreatorica serije Naoko Takeuchi i Sandra Choi iz Jimmyja Chooa, sve u čast 30. godišnjice omiljene animirane serije.

 Jimmy Choo x Sailor Moon kolekcija cipela
Model Sailor Mercury
Izvor: Profimedia  Jimmy Choo x Sailor Moon kolekcija cipela Izvor: Profimedia

Kolekciju čine ružičaste Sailor Moon čizme sa Swarovski detaljima do koljena, jarko crvene salonke Sailor Mars, impresivne zelene kožne Sailor Jupiter na vezice, sjajne plave Sailor Mercury gležnjače te narančaste satenske Sailor Venus platforme. Tu je i minijaturna torbica One Varenne Quad ukrašena crno bijelim ilustracijama Sailor Moon a jedan od motiva je i kultni poljubac koji Sailor Moon i Tuxedo Kamen.

 Jimmy Choo x Sailor Moon kolekcija cipela
Model Sailor Moon
Izvor: Profimedia

 Jimmy Choo x Sailor Moon kolekcija cipela
Model Sailor Jupiter
Izvor: Profimedia

 Jimmy Choo x Sailor Moon kolekcija cipela
Model Sailor Mars
Izvor: Profimedia

"Pretty Guardian Sailor Moon jedinstveni je globalni fenomen, spoj manga i anime koji premošćuje kulture i jezike, obraća se različitim generacijama i sve nas okuplja. To je ono što me privuklo ovom projektu", ističe Sandra Choi te dodaje: "Ova suradnja naglašava naše zajedničke vrijednosti ne samo osnaživanja žena, već i sposobnosti mode da nadahne inkluzivnost i individualnost kroz osobnost i vjeru u sebe."

 Sailor Moon Izvor: Profimedia

Kolekcija Jimmy Choo x Sailor Moon bit će dostupna od 14. veljače na web stranici brenda a svoje će mjesto zauzeti i na atraktivnim pop-up adresama u Tokiju, Pekingu i Londonu kao i u odabranim Jimmy Choo shopovima diljem svijeta.

Najnovije