Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RADO BIRAMO NAKIT I BEAUTY PROIZVODE S FENDIJEVE COUTURE REVIJE: Nose se predimenzionirane naušnice i sedefasti glow

Autor Martina Rafaeli

Spoj asimetričnih komada naušnica te reflektirajući sedefasti slojevi, svijetle palete sjenila i nježno istaknute usnice su tako dobra kombinacija

 Fendi couture 2023 Izvor: Profimedia

Zasigurno ste na fotografijama s nedavno održane couture revije modne kuće Fendi u Parizu primijetili modele koji već na prvi pogled otkrivaju ideju fluidnosti, spoja vrhunskih tkanina kao što su intarzije od čipke i nježne teksture izrađene od najfinijeg japanskog mohera, te elemente nasljeđa velikog Karla Lagerfelda, u čije arhive Fendijev art direktor Kim Jones ulazi s radošću.

 Fendi couture 2023 Izvor: Fendi

 Fendi couture 2023 Izvor: Fendi

Ali detalj koji je dominirao ovom revijom je nakit, naušnice koje potvrđuju da se (opet) nosi predimenzionirani nakit inspiriran osamdesetima. Modeli poput Lineisy Montero i Américe González pokazali su kako se nose komadi bisera i dijamanata ali i igra asimetričnih, rasparenih parova koje su dodatno došle do izražaja uz jednostavne zaglađene frizure i fluidnu šminku koju potpisuje vižazist Peter Philips.

 Fendi couture 2023 Izvor: Fendi

 Fendi couture 2023 Izvor: Profimedia

Reflektirajući sedefasti slojevi, svijetle palete sjenila i nježno istaknute usnice rezultat su korištenja Diorovih beauty proizvoda: Dior Forever matte Foundation, Dior Backstage universal glow palett i Rouge Dior limited-edition Mitzah kolekcije. Savršena baza za tako nježnu a tako dojmljivu asimetriju.

 Fendi couture 2023 Izvor: Fendi

 Fendi couture 2023 Izvor: Fendi

Najnovije