Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BURBERRY POZIVA NA ODLIČNA ULIČNA DRUŽENJA: Projekt 'Burberry Streets' spaja najbolje od mode i umjetnosti po svijetu

Autor Martina Rafaeli

Ovaj događaj započinje u Londonu, a kroz jesen nastavlja putovanje na drugom kraju svijeta, s istom željom - pokazati kako se spajaju tradicija i inventivna rješenja iz svijeta mode i umjetnosti

 Burberry Streets Izvor: Burberry

Zanimljive modne vijesti dolaze i iz Burberryja. Naime, brend će u jesen zakoračiti novim projektom naziva "Burberry Streets", a koji se opisuje kao globalna inicijativa koja slavi urbano istraživanje, a koja će uskoro započeti u Londonu. Namjera brenda je pokazati kako se spaja Burberryjeva suvremena vizija s britanskim naslijeđem, poslužujući dimenziju modernog luksuza na inovativne načine.

 Burberry Streets Izvor: Burberry

 Burberry Streets Izvor: Burberry


Program je zamišljen kao pothvat koji pretvara gradove u mjesta Burberry izložbe, pa će tako London biti gradom domaćinom koji će ugostiti niz iskustava, instalacija i evenata koji će sadržavati prepoznatljive elemente Burberryja: motiv plavog viteza, motiv ruže i nedavno obnovljen zaštitni znak brenda.

 Burberry Streets Izvor: Burberry

Londonskoj avanturi tako će se pridružiti i Norman's cafe, inače smješten u sjevernom Londonu, poznat po svojoj britanskoj kuhinji. Kafić će biti uređen u prepoznatljivom motivu brenda i bit će domaćin posebnog eventa 13. rujna, dok će za vrijeme trajanja London Fashion Weeka nuditi okus Burberryja doručka iz putujućeg food kamiončića.

 Burberry Streets Izvor: Burberry


Diljem Londona dominirat će prepoznatljivi Burberry simboli – a lokacije su Bond Street, slavni ekrani na Piccadillyju nas kojima će se prikazivat kampanje za zimu 2023. Motivi viteza crtani kredom krasit će staze i parkove, dok će londonski crni taksiji imati print engleske ruže kreativnog direktora Daniela Leeja.

 Burberry Streets Izvor: Burberry


To se sve savršeno podudara s očekivanim lansiranjem debitantske kolekcije Daniela Leeja, koja je sada dostupna u trgovinama i online, uz redizajn web stranice za e-trgovinu, obilježavajući novu eru i kreativnu viziju za Burberry.

Ovaj zanimljiv projekt u listopadu seli u Seul i Šangaj, s idejom širenja svoje vizije i fuzije tradicije i inovacije diljem svijeta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije