Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TAG HEUER, VIŠE OD REKLAME: Pogledajte film u kojem Ryan Gosling spaja jurnjavu i obljetnicu modela sata Carrera

Autor Martina Rafaeli

Klasične reklame više očito nisu dovoljne za brend čije satove već desetljećima nose legende filmskog platna, od Stevea McQueena do Ryana Goslinga

 TAG Heuer, The Chase for Carrera Film feat. Ryan Gosling Izvor: TAG Heuer

Kako bi obilježili 60. obljetnicu TAG Heuer Carrera, slavni brend slavnih satova predstavlja kratki film pod nazivom "The Chase for Carrera" kojim se odaje počast kultnom satu s elementima utrke dostojne holivudskog blockbustera. Produkciju i režiju potpisuju David Leitch (poznat po svom radu na akcijskim filmskim hitovima kao što su Bullet Train i John Wick) i Nash Edgerton a u ekskluzivnoj akcijskoj komedija glumi glumac i ambasador brenda Ryan Gosling s Vanessom Bayer. Slavni sat Carrera stvorio je bivši izvršni direktor Jack Heuer 1963. godine, kada ga je nazvao po izuzetno opasnoj utrci Carrera Panamerica koja se vozila po Meksiku između 1950. i 1954.

 TAG Heuer, The Chase for Carrera Film feat. Ryan Gosling Izvor: TAG Heuer

TAG Heuer vraća osjećaj uzbuđenja koji je moguće doživjeti kroz klasične scene auto jurnjava a zanimljivo je kako radnja filma ujedno i dokumentira proces snimanja reklame, u kojoj glavni glumac (Ryan Gosling) odbija vratiti rekvizit, a to je Tag Heuer Carrera, model Glassbox. Majstorica rekvizita (Vanessa Bayer) to ne odobrava što je i točka s koje kreće niz utrka između Goslinga i majstorice rekvizita. Ryan Gosling će učiniti sve kako bi zadržao svoj novi TAG Heuer Carrera Chronograph, zvijezdu filma, sat koji vole vozači ljubitelji velikih brzina jer ga odlikuje ultra čitljiv brojčanik te nove tehnologije. Nova model kultnog sata ima kupolu od safirnog kristala koja otkriva zadivljujući prepoznatljivi plavi brojčanik na plavom remenu od teleće kože.

 TAG Heuer, The Chase for Carrera Film feat. Ryan Gosling Izvor: TAG Heuer

U ulozi majstorice rekvizita, Vanessa Bayer nosi TAG Heuer Carrera 36 mm u ružičastoj boji. Dvoje glumaca također se pojavljuju zajedno u Leitchevom nadolazećem dugometražnom filmu "The Fall Guy", u kojem će Ryan Gosling nositi jedan od modela TAG Heuer Carrera satova koje će nositi i u svojim budućim ulogama.

 TAG Heuer, The Chase for Carrera Film feat. Ryan Gosling Izvor: TAG Heuer

Iako Tag Heuer svoju komunikaciju veže uz slavna imena ne događa se često da proizvođač satova oblikuje kampanju poput ove. "Bilo je iznenađujuće vidjeti kako luksuzni brend poznat po svojim ozbiljnim i vještim kampanjama odjednom prihvaća i pokazuje tako snažan smisao za humor", komentirao je Gosling.

 TAG Heuer, The Chase for Carrera Film feat. Ryan Gosling Izvor: TAG Heuer

“TAG Heuer je oduvijek bio blisko povezan s Hollywoodom, s našim satovima koje su desetljećima nosile na zapešćima legende filmskog platna, od Stevea McQueena do Ryana Goslinga. A Carrera je oduvijek bila više od običnog sata - rođena na trkaćoj stazi, ona je izraz odvažnosti i avanture koliko i oličenje elegancije. Ne mogu smisliti bolji način za proslavu njegovih 60 godina nego ovom svjetskom premijerom: mini holivudskim blockbusterom u suradnji s najboljim redateljem akcijskih filmova na svijetu Davidom Leitchom, odgovornim za takve instant klasike kao što su John Wick i Bullet Train, s Ryanom Goslingom u glavnoj ulozi, ne samo ikonom A-liste svog doba, već i nekim tko uvijek unosi najveću predanost i kreativnost u svaki projekt u koji se upusti, a to ovdje ne može biti istinitije. Evo za sljedećih 60.” rekao je Frédéric Arnault, izvršni direktor TAG Heuera.

TAG Heuer | The Chase for Carrera Film feat. Ryan Gosling
Izvor: YouTube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije