Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 NAJBOLJIH LJETNIH TOALETNIH VODA ZA NJEGA: Mirisne note koje će vas teleportirati na omiljenu plažu

Autor amadea kovač

Ljetni mirisi su subjektivni, no neke se note smatraju univerzalno privlačnijima u toplijim mjesecima. U nastavku smo izdvojili naš izbor pet najboljih ljetnih toaletnih voda za muškarce

 5 najboljih ljetnih kolonjskih voda za muškarce Izvor: pexels

Ako u svom "arsenalu" mirisa volite imati više od jedne toaletne vode, za razne prilike, sezone, raspoloženja i slično, onda sigurno imate ljetne favorite. Međutim, ako ste vjerni jednom prepoznatljivom mirisu, onda je ljetna opcija sjajan način za održavanje optimističnog, toplijeg raspoloženja tijekom cijele godine.

Ono što vi smatrate "ljetnim mirisom", vašim bližnjima možda nije. Ali jedna je stvar univerzalna, a to je osjećaj koji vam miris daje. Ljetni miris trebao bi mirisati na ljeto pa birajte note citrusa, morske soli, zelenog lišća i čistog mošusa. Potražite mirise kategorizirane kao zelene, vodene, aromatične ili citrusne. To je tipičan popis "ljetnih" nota, ali zapamtite, sve je subjektivno. Možda ćete pronaći teži, drvenasti ili začinski miris koji ima određene ljetne note, zbog čega je također prikladan za sezonu.

U nastavku smo izdvojili pet najboljih toaletnih voda za muškarce za ljeto 2023.

1. Diptyque L’Eau Papier 

Diptyqueov najnoviji uniseks miris je uzbudljiva, mošusno-drvena kolonjska voda. Ovaj miris će vas vratiti u školske dane, koje ste, ironično, proveli čekujući ljetne praznike. Odraslim osobama ova esencija svijetlog drva, rižine pare, bijelog mošusa sada daje umirujući i mladenački polet.

 Diptyque L’Eau Papier kolonjska voda Izvor: diptyque

2. Tom Ford Mandarino Di Amalfi 

Što je ljetni pregled mirisa bez ode talijanskoj obali? To je ono što ovaj uniseks, biljni, cvjetni i citrusni miris daje svima onima koji se susreću s njegovim moćima. Mandarino Di Amalfi pruža osjećaj čistoće, gotovo poput sapunice koja pomaže resetirati osjetila i opustiti živce tijekom dugog tuširanja nakon stresnog dana. Od svih mirisa na ovom popisu, ovaj je najbolji za parove koji vole dijeliti kolonjske vode.

 Tom Ford Mandarino Di Amalfi kolonjska voda Izvor: tom ford

3. Hermès H24

Ovaj zeleni aromatični miris daje energiju, ali u njemu postoji i elegantna vedrina. Ugledao je svjetlo dana 2021. kao toaletna voda, da bi iduće godine dobio koncentriraniju parfemsku verziju, sa zelenijim finišem i nešto izraženijim gorkastim notama. 

 Hermès H24 kolonjska voda Izvor: hermes

4. Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver

Ova toaletna voda sadrži neroli, kao i drvenasti vetiver te je jedan od najuniverzalnijih nota u parfemskom svijetu. Među lakšim je opcijama na ovom popisu, pa nemojte očekivati ​​da će trajati dugo. Ovaj je miris pojačivač raspoloženja tijekom radnog dana ili za izlazak tijekom vikenda.

 GUERLAIN Aqua Allegoria Nerolia Vetiver kolonjska voda Izvor: Guerlain

5. Byredo Rose of No Man’s Land

Ruža se smatra kameleonom u parfumeriji i cvjetnom notom o kojoj bi više muškaraca trebalo razmišljati. Ruža je u mnogim mirisima suptilna nota u središtu, koja dopušta da je zasjene gornje i donje note. Ali u ovoj toaletnoj vodi ruža je u centru pozornosti, a njezine latice lijepo su suprotstavljene ružičastom papru i primamljivom jantaru. Možete je nositi tijekom cijele godine, s obzirom na ravnotežu između lakoće i težine.

 Byredo Rose of No Man’s Land kolonjska voda Izvor: Byredo

Možda će vas zanimati:

Najnovije