Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CALVIN KLEIN OBJAVIO NOVU KAMPANJU ZA DONJE RUBLJE: Zaštitno lice Michael B. Jordan pruža odličan pogled na proljeće

Autor Martina Rafaeli

Kampanje brenda Calvin Klein za donje rublje već desetljećima neodoljivo privlače jednostavnim a privlačnim fotografijama

 Michael B. Jordan x Calvin Klein kampanja Izvor: Profimedia

Da je proljeće pred vratima potvrđuje je nova kampanja brenda Calvin Klein koji je još jednom oduševio dojmljivim fotografijama. Zaštitno lice kampanje za proljeće/ljeto 2023. je glumac, producent i redatelj Michael B. Jordan, zvijezda filma Creed, a fotografije koje privlače s istaknutih mjesta New Yorka i Los Angelesa potpisuje poznati fotografski duo Mert & Marcus.

 Michael B. Jordan x Calvin Klein kampanja Izvor: Profimedia

Ovo je prva Jordanova suradnja s Calvinom Kleinom a brend ističe kako je glumac odabran za kampanju jer utjelovljuje samouvjerenost i ambiciju a sve je to ispoljio i kroz odlične portrete koji odražavaju njegovu energiju, strast i fizički intenzitet. Michael B. Jordan u kampanji nosi donje rublje Calvin Klein 1996, modele Athletic i Modern Cotton Performance, te najnovije dnevne odjevne predmete.

 Michael B. Jordan x Calvin Klein kampanja Izvor: Profimedia

Kampanje Calvin Klein brenda desetljećima neodoljivo privlače, kako zbog jednostavne a tako privlačne estetike tako i zbog zaštitnih lica. Jedna od najdojmljivijih kampanja je ona iz 1980. godine u kojoj je model Brooke Shields privukla pažnju ne samo tijelom već i pitanjem, svojevrsnim motom brenda “You want to know what comes in between me and my Calvins? Nothing.”, a koja se pokazala kao jedna od najuspješnijih modnih kampanja ikad.

 Michael B. Jordan x Calvin Klein kampanja Izvor: Profimedia

Kampanja je privukla veliki broj obožavatelja brenda ali i glumca i na društvenim mrežama a cijela proljetna kampanja bit će dostupna od 15. ožujka.

Najnovije