Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROBUDITE USPAVANOG MODNOG ROCKERA: Vrijeme je za kožne hlače, jakne i naglašeni volumen s potpisom Celine Homme

Autor Martina Rafaeli

Revija je održana u slavnom pariškom klubu, idealnim mjestom za novu modnu rock priču

 Celine Homme jesen 2023 Izvor: Profimedia

Dovoljan je pogled na isječke s netom održane modne revije na kojoj je Hedi Slimane predstavio mušku kolekciju za jesen/zimu 2023. kako bi osjetili da se na sceni muške mode dešava neodoljiv pomak. Posebno vrijedi za sve one koji vole elemente rocka ispreplete kroz modnu priču. Ova se revija, nazvana Paris Syndrome, opisuje više kao event nego kao klasična modna priredba, jer osim što se održala u kultnom pariškom noćnom klubu Le Palace, privukla je raznoliku publiku te odlične komentare.

 Celine Homme jesen 2023 Izvor: Profimedia

Zanimljivo je i sama lokacija revije, slavni klub koji je mjesto kultnih zabava u sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog stoljeća, mjesto na koje su zalazila imena kao što su Yves Saint Laurent i Grace Jones, Prince, Karl Lagerfeld, Andy Warhol, Mick Jagger i Jerry Hall te brojne druge legende iz svijeta glazbe, umjetnosti i mode. Čini se da nije bilo boljeg mjesta za reviju pod palicom dizajnera kojeg se opisuje kao romantičara, ljubitelja nostalgije ali i kao osobu koja radu za brend Celine pristupa sa strogim skupom pravila.

 profimedia-0755232884.jpg Izvor: Profimedia

Što se moglo doživjeti na reviji kolekciji Celine Homme za jesen/zimu 2023.? Kožne hlače, kožne i motorističke jakne s resama, animal printevi izvedeni od šišanog kašmira, transparentne tkanine, kaputi od tvida naglašenih ramena, igra volumena i elemenata koji kao da su preuzeti iz ormara indie rockera iz 2000-ih. Čak su i klasična Celine Homme odijela predstavljena s odmakom od klasike, naglašenijeg volumena, kraćih i širih nogavica, (tako tipičan detalj iz dizajnerove Dior ere).

 Celine Homme jesen 2023 Izvor: Profimedia

Mišljenje modnih stručnjaka ukazuje kako je ova kolekcija izvrsna, ona koja spaja najbolje od prošlih vremena, modnog potpisa te pogleda u modnu budućnost, sve zaodjenuto savršenom dozom rocka za koji ističu da je nedostajala u muškoj modi.

 Celine Homme jesen 2023 Izvor: Profimedia

 Celine Homme jesen 2023 Izvor: Profimedia

Ukupni doživljaj je bio oblikovan i činjenicom da je klub bio ispunjen do posljednjeg mjesta, da su modeli kroz modnu šetnju bili na svega koji korak od publike, da je klub bio i mjestom odlične glazbe, glazbenih nastupa a da je zrak bio ispunjen mirisom parfema “Nightclubbing” koji je dio kolekcije Celine Haute Parfumerie. Više od revije, pravi rock modni performans.

 Celine Homme jesen 2023 Izvor: Profimedia

 Celine Homme jesen 2023 Izvor: Profimedia

Ova je kolekcija dočekana s velikim odobravanjem i okupljene publike u kojoj su sjedile i slavne Catherine Deneuve, Jane Birkin i Chiara Mastroianni, ali i samog LVMH, vlasnika brenda koji ostvaruje odlične poslovne rezultate, čija je Delphine Arnault potpredsjednica podržala reviju i dizajnera i dolaskom na event.

Najnovije