Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DONOSIMO VAM DJELIĆ ATMOSFERE S LUXURY SOCIETY LAUNCH EVENTA: Galeriju Kranjčar ispunila su poznata i raspoložena lica

Autor amadea kovač

Brojne osobe iz javnog života svojim su dolaskom podržale launch event nove digitalne destinacije Luxurysociety.hr

 Domagoj Štimac i Damir Begović na Luxury Society launch eventu Izvor: Robert Gašpert

U srijedu 22. ožujka u jedinstvenom ambijentu Galerije Kranjčar održano je predstavljanje nove digitalne destinacije Luxurysociety.hr, a dolaskom su je podržale i brojne osobe iz javnog života poput Snježane i Franza Schillingera, Ivane Delač, Tihane Harapin Zalepugin, Jadranke Đokić, Katarine Madirazze, Renate Sopek, Domagoja Štimca i Davora Begovića.

Nakon kratkog govora Martine Rafaeli, glavne urednice portala LuxurySociety.hr, i Elvire Kranjčar, vlasnice Galerije Kranjčar, okupljene goste zabavljala je Mare Milin, zamijenivši foto objektiv DJ pultom. Budući da danas luksuz, između ostalog, predstavlja iskustvo i stvaranje feel good osjećaja, uzvanici su upravo to imali prilike doživjeti na ovom druženju. Plesa i dobrog raspoloženja nije nedostajalo, u što se možete uvjeriti u galeriji s događaja.

Luksuz predstavljaju i male stvari i znakovi pažnje pa su tako gosti uživali u pićima, zalogajima i poklon-vrećicama naših partnera - PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave; PBZ Card Premium Visa; Cetina – prirodna izvorska voda; Relx - vodeći svjetski brend e-cigareta.

Najnovije