Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U GALERIJI KRANJČAR ODRŽAN LUXURY SOCIETY LAUNCH EVENT: Koja je vaša definicija luksuza?

Autor amadea kovač

Luksuz je evoluirao izvan materijalnog, na način koji ispunjava naše živote zadovoljstvom i smislom

 Luxury Society launch event Izvor: Robert Gašpert

Upravo je to okosnica inspirativnog feel good druženja kojim je predstavljena nova digitalna destinacija Luxurysociety.hr u Galeriji Kranjčar, a dolaskom su je podržale i brojne osobe iz javnog života.

Koja je vaša definicija luksuza? Je li to u današnje vrijeme (koje je ultimativni luksuz!) putovanje, obiteljsko druženje, dijamant ili nekoliko sati koje u kaotičnom rasporedu ukrademo samo za sebe? Zašto se doživljaj luksuza tijekom vremena promijenio i što definira vrijednost nečeg luksuznog? Koja je redefinicija luksuza? Odgovor na to pitanje dala je Martina Rafaeli, glavna urednica portala Luxurysociety.hr.

 Martina Rafaeli Ocana na Luxury Society launch eventu Izvor: Robert Gašpert

"Luxury Society je projekt za koji želimo da inspirira, oblikuje trendove koji prkose prolaznosti, povezuje sudionike highend, premium i tržišta luksuza te otkriva koja su to iskustva za koja vrijedi izdvojiti vrijeme i novac, a koja će potvrditi kako je pred nama vrijeme za dobro, kvalitetno, za želju da biramo manje, ali na dulje staze. Ne postoji jedinstven i točan odgovor na pitanje što je to 'LUKSUZ' jer svatko od nas kreira taj doživljaj za sebe. Druga riječ iz naziva portala jest 'SOCIETY', a bez podrške društva i pojedinaca koji u svojim industrijama kreiraju, vrednuju i žive spomenute vrijednosti ovaj society ne može postojati", poručila je Rafaeli okupljenima na predstavljanju nove platforme na hrvatskom medijskom tržištu, u izdanju kuće Adria Media Zagreb.

 Elvira Kranjčar Izvor: Robert Gašpert

S novim pogledom na luksuz – koji označava svojevrsni odmak od klasičnog poimanja – slaže se i vlasnica Galerije Kranjčar.

"Ova suradnja istovremeno ne znači samo prigrljavanje umjetnosti, već i medijsku podršku, što je važno jer umjetnicima nije lako. Ako nemaju podršku publike i društva, ne mogu stvarati. Umjetnost stimulira naše razmišljanje, koje je u suglasju s emotivnim i unutarnjim komponentama ljudske prirode. Osjećamo se bolje i prepoznajemo ljepotu življenja pa takve trenutke trebamo cijeniti", zaključila je Elvira Kranjčar.

 Renata Sopek na Luxury Society launch eventu Izvor: Robert Gašpert

Da je luksuz više od puke, površne ekstravagancije slaže se i Renata Sopek. "Danas čovjek ima jako malo slobodnog vremena, tako da, a u tu kategoriju uvijek bih stavila nešto što si svatko želi priuštiti. Ne bih išla površno i bazirala se na materijalnim stvarima, nego 'ljudskima', nečemu što nam je svima potrebno da bismo mogli funkcionirati u svakodnevnom životu. Od slobodnog vremena do nekih trenutaka koje posvećujemo sebi i svojim bližnjima te u konačnici nečemu što ćemo učiniti za svoje mentalno zdravlje. Svi danas živimo toliko divljačkim i ubrzanim tempom da je danas luksuz naspavati se", izjavila je bivša voditeljica i PR stručnjakinja.

Luksuz predstavlja doživljaj (pa i prilikom kupnje skupih stvari!) i stvaranje feel good osjećaja, toliko potrebnog u ova izazovna vremena. Upravo takvo iskustvo doživjela je probrana publika na ovom druženju, između ostalog i brojne javne ličnosti – Snježana i Franz Schillinger, Ivana Delač, Tihana Harapin Zalepugin, Slavka Pavić, Jadranka Đokić, Katarina Madirazza, Renata Sopek, Ana Muhar Blanquart, Domagoj Štimac, Davor Begović, Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević.

Iako na prvi pogled kultura, umjetnost i party možda djeluju nespojivo, posjetitelji su uživali u fantastičnoj izložbi slovenskog slikara Marka Jakše „Gutač boli“u jedinstvenom galerijskom ambijentu, kao i u zabavi za koju je bila zadužena fotografkinja Mare Milin zamijenivši objektiv DJ pultom. Upravo je ta neočekivana kombinacija nagovještaj onoga što vas čeka odlaskom na digitalnu destinaciju Luxurysociety.hr - odabrani lifestyle sadržaj koji potiče na prepoznavanje najboljeg u svim segmentima kulture življenja.

 Mare Milin na Luxury Society launch eventu Izvor: Robert Gašpert

Događaj su podržali naši partneri: PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave; PBZ Card Premium Visa; Cetina – prirodna izvorska voda; Relx - vodeći svjetski brend e-cigareta.

U galeriji pogledajte djelić atmosfere s Luxury Society launch eventa.

Najnovije