Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DODIJELJENE NAGRADE ZA CROMA MENADŽERE 2022. GODINE: Nagrađena je i Ivanka Mabić Gagić iz Httpool Hrvatska

Više od 30 godina CROMA nagrađuje najuspješnije menadžere i poduzetnike temeljem godišnjih bilanci i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja

 CROMA Izbor za menadžera godine 2022. Izvor: CROMA

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA dodijelilo je Ivanki Mabić Gagić prestižnu nagradu Menadžer godine 2022. za srednja poduzeća, što je izravna posljedica transformacije i rasta kojima je Httpool Hrvatska potvrdio poziciju važnog igrača u razvoju digitalnog ekosustava u Hrvatskoj.

Ivanka posljednje četiri godine vodi hrvatski ured Httpoola by Aleph, te je zajedno sa svojim timom tvrtku profilirala u skladu s globalnom misijom - omogućiti lokalnim oglašivačima korištenje inovativnih oglašivačkih rješenja na platformama poput Mete, Twittera, Spotifyja, Snapchata, Reddita i Digital Turbinea. Kontinuiranom podrškom svojim klijentima i partnerima, Httpool by Aleph provodi globalni cilj grupe Aleph da izjednači ekosustav digitalnog oglašavanja.

“Zahvalna sam CROMA-i na ovom priznanju. Ovo je nagrada za hrvatski tim koji posljednjih nekoliko godina predano radi na implementaciji naše globalne strategije na lokalno tržište. Implementiramo i provodimo ubrzani razvoj internih struktura i procesa, rastemo po pitanju broja zaposlenika i prihoda. Ova nagrada ide u prilog našem kontinuiranom cilju i marljivom radu prema izvrsnosti“, rekla je Ivanka Mabić Gagić , izvršna direktorica Httpool by Aleph u Hrvatskoj.

Httpool by Aleph predstavlja vodeće digitalne medijske platforme u cijeloj APAC regiji i više od 50 zemalja diljem svijeta. Uz jedinstvenu kombinaciju pristupa najvećim digitalnim igračima, vlastitu tehnologiju i stručno znanje, Httpool je savršeno pozicioniran da podrži viziju Aleph Grupe i izjednači digitalni ekosustav. 

 Ivanka Mabić Gagić, Httpool Hrvatska Izvor: Httpool Hrvatska

Već više od 30 godina CROMA nagrađuje najuspješnije menadžere i poduzetnike, na temelju njihovih godišnjih bilanci i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja (udio na domaćem tržištu, rast izvoza, broj novootvorenih ili očuvanih radnih mjesta, fizički opseg poslovanja, prirodni pokazatelji rasta itd.). Ove je godine žiri od 24 profesionalca s različitim poslovnim iskustvom jednoglasno nagradio Ivanku Mabić Gagić za menadžersku ulogu u srednjem poduzeću.

 Ivanka Mabić Gagić, Httpool Hrvatska, dodjela CROMA nagrade Izvor: CROMA

Najnovije