Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DIPTYQUE SLAVI 60 MIRISNIH GODINA: Ovo je ekskluzivni slavljenički poklon set dostupan u ograničenom broju

Autor Martina Rafaeli

Luksuzni brend bilježi šest desetljeća vrhunskog olfaktornog putovanja koje je izraslo u ikoničko ime i vrhunske proizvode

 Diptyque slavi šest desetljeća postojanja Izvor: diptyque

Kako proslaviti veliki rođendan zna Diptyque, pariški brend čije su svijeće poznate po svojoj iznimnoj kvaliteti i prekrasnom dizajnu. Diptyque u svijetu luksuznih mirisnih svijeća zaslužuje posebno mjesto a zanimljivo je kako za proizvodnju svojih svijeća nikada ne koriste sintetičke mirise. Impresivno je da svaka svijeća u punom intenzitetu mirisa gori u prosjeku 50 do 60 sati te da je svaki miris kreiran kako bi se mirisne svijeće iz iste linije mirisa mogle koristiti odjednom, jer to doprinosi osobnom doživljaju.

 Diptyque slavi šest desetljeća postojanja Izvor: diptyque

Zato je i više nego vrijedno spomenuti kako je brend svojih šest desetljeća uspješnog postojanja obilježio predstavljanjem luksuznog proizvoda dostupnog u ograničenom broju. Radi se o kolekciji svih 49 mirisnih svijeća u formi impresivnog poklon seta opisanog riječima "herbarij koji sadrži beskonačnost mirisa".

 Diptyque slavi šest desetljeća postojanja Izvor: diptyque

Svaki od 49 mirisnih doživljaja dobio je svoje mjesto u luksuznom koferu a zanimljivo je da je ovaj prestižni paket dostupan u samo 12 komada te isključivo na upit u odabranim buticima. Svaki od pojedinih proizvoda koji je zauzeo mjesto u ovom jedinstvenom rođendanskom paketu zasebno je dostupan kako na prodajnim mjestima tako i putem Diptyque web mjesta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije