Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKRIJTE SNAGU UNIVERZALNOG JEZIKA BOJA: H&M Home x Pantone kolekcija za uređenje doma privlači paletom boja

Autor Martina Rafaeli

Ova capsule kolekcija podsjeća koliko su boje u interijerima važne te koliko utječu i na naše raspoloženje

 H&M Home x Pantone Izvor: H&M HOME

Uživate li u pogledu na interijere odjevene u boje vašu će pažnju zasigurno privući najnovija capsule kolekcija koja je rezultat suradnje H&M Home i Pantone, instituta za boje. Suradnje na projektima kreiranja dekorativnih predmeta i manjih komada namještaja između H&M-a i poznatih brendova nije novost, i upravo dosadašnje uspješne suradnje s brendovima kao što su Jonathana Adlera, Diane von Fürstenberg, Uncommon Matters su više nego dobar razlog za zaviriti i u ovu novu suradnju.

 H&M Home x Pantone Izvor: H&M HOME

Ova se priča o bojama, njihovom utjecaju na atmosferu doma te naše raspoloženje temelji na dugogodišnjim istraživanjima Pantone instituta koji na temelju brojnih istraživanja i suradnji kreira i boju godine za svaku novu godinu. Ovaj je institut globalni autoritet za boje, a zanimljivo je kako se više od 10 milijuna dizajnera i proizvođača oslanja se na Pantone proizvode i usluge za pomoć u određivanju, komunikaciji i kontroli boje, od inspiracije do realizacije.

 H&M Home x Pantone Izvor: H&M HOME

Ova je suradnja zanimljiva jer predstavlja dojmljivu capsule kolekcije koja otvara vidike u svijet dvije palete boja: Calm & Soothing i Energy & Joy, a uključuje predmete koji svoje mjesto mogu naći u svakome domu: navlake za jastuke, vazu, stolić, dekorativno postolje, mirisne svijeće i pladanj za posluživanje , u ukupno šest različitih boja, tri za svaku paletu uključujući ružičastu, marelicu i crvenu za Energy & Joy dio kolekcije, te pistacija, srednje plava i petrolej zelena za dio kolekcije koji se krije pod nazivom Calm & Soothing. Za podsjetiti je kako nijanse plave boje podsjećaju na otvorene prostore, nebo i more, izazivaju osjećaj slobode i smirenosti, te da se crvena kroz stoljeća povezuje s toplinom, strašću, hrabrošću.

 H&M Home x Pantone Izvor: H&M HOME

 H&M Home x Pantone Izvor: H&M HOME

Evelina Kravaev-Söderberg, voditeljica dizajna i kreativnih rješenja u H&M Home ovu suradnju opisuje: “Boja je bitna i za naš dom i za naša osjetila. Nitko to ne razumije bolje od Pantonea, koji je vodeći stručnjak za to kako boja može utjecati na naš rad i život. H&M Home? Kolekcija Pantone omogućuje nam da istaknemo koliku razliku čini snaga boja u našem svakodnevnom životu, s izborom modernih interijera koje možemo dodati u svoj dom. Odaberite jednu od mirisnih svijeća i pogledajte kako se osjećate zbog mirisa crvene boje ili dodajte vazu u boji pistacija u svoj dnevni boravak, stvarajući miran i lijep dodatak. Nadamo se da će naši kupci uživati u tome kako ova kolekcija doprinosi njihovim domovima i blagostanju budući da su upravo ušli u 2023. godinu.”

Najnovije