Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRODAJE SE IMPRESIVNA ŠESTEROKATNICA IZ SERIJE 'SUCCESSION': Dom Romana Roya ima pet spavaćih soba i staklenu garažu

Autor amadea kovač

Ako vam je za oko zapeo dom Romana Roya iz nagrađivane serije 'Succession', možete ga kupiti po cijeni od 22,5 milijuna dolara

 Kuća iz serije Succession Izvor: Profimedia

Šesterokatna kuća u New Yorku, koju je proslavio Roman Roy (Kieran Culkin), najmlađi sin medijskog magnata Logana Roya iz serije "Succession" (Nasljeđe), prodaje se za 22,5 milijuna dolara. Impresivno zdanje nalazi se u kvartu Chelsea s pogledom na Empire State Building ima više od 1000 kvadrata, dok u susjedstvu žive zvijezde poput Nicole Kidman, Harrisona Forda i Cameron Diaz.

 Kuća iz serije Succesion prodaje se za 22,5 milijuna dolara Izvor: Profimedia

Kuću je još 2018. razgledala Lady Gaga, kada joj je cijena bila 29,5 milijuna dolara, a u međuvremenu je postala poznata diljem svijeta zahvaljujući uspješnoj HBO-ovoj seriji.

Zdanje ima pet spavaćih soba i pregršt luksuznog sadržaja. Osim kućnog kina, tu je privatna staklena garaža, sauna, vinski podrum i otprilike 600 kvadrata terasa. Ima i unutarnji bazen s grijanom morskom vodom i kućni wellness, dok su na krovu jacuzzi i ležaljke.

 Kuća u kojoj živi Roman Roy proteže se na šest katova, a na krovu se nalaze jacuzzi i terasa Izvor: Profimedia

Ostali detalji uključuju kamin izrađen po mjeri, vrata s ručkama od Swarovski kristala, barove sa skrivenim umivaonicima i prozore koji se protežu od poda do stropa.

 Kuhinja i predvorje kuće iz serije Succession ukrašene su mramornim pločama Izvor: Profimedia

Stropovi su na prvom katu visoki oko četiri metra, a na drugom se nalazi kuhinja. Treći kat namijenjen je za zabavu, dok cijeli četvrti kat zauzima glavna spavaća soba. Na petom katu nalazi se knjižnica/kućni ured s privatnom terasom.

 Treći kat kuće iz serije Succession namijenjen je samo za zabavu Izvor: Profimedia

Prostorije odišu minimalizmom budući da dominiraju neutralne boje. Zahvaljujući ogromnim staklenim plohama u dnevnim boravcima, terase i prostorije naizgled se stapaju u skladnu cjelinu. Impresivno predvorje je ukrašeno mramornim pločama, baš kao i kuhinjski otoci.

 Kuća iz serije Succession odiše minimalizmom jer dominiraju neutralne boje, Izvor: Profimedia

Kuća je nekoć bila u vlasništvu industrijskog dizajnera Karima Rashida, a unatoč velikoj konkurenciji u susjedstvu, definitivno se izdvaja u moru višemilijunskih nekretnina.

Možda će vas zanimati:

Najnovije