Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VRIJEME JE DA ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST MILIJUNAŠKIH KUĆA ZA ODMOR: Na ovo putovanje vas vodi odličan serijal

Ekskluzivni klub za razmjenu nekretnina najavljuje prikazivanje američke dokumentare serije 'Razmjena miljunaških kuća za odmor'

 Razmjena milijunaških kuća za odmor Izvor: THIRDHOME

THIRDHOME, najveći globalni klub za razmjenu luksuznih nekretnina sa zadovoljstvo najavljuje hrvatsku premijeru dokumentarne serije “Razmjena milijunaških kuća za odmor” koja prikazuje senzacionalna iskustva i destinacije dostupne članovima ekskluzivne zajednice razmjene nekretnina. “Razmjena milijunaških kuća za odmor” koja će biti prikazana od 9. do 16. svibnja 2023. na drugom programu hrvatske televizije HRT2 s početkom u 8:40 sati.

U šest nastavaka ulazi u najljepše domove članova kluba i prati njihove godišnje odmore, uključujući pripreme za dolazak gostiju, zanimljivosti o samim nekretninama i životne priče njihovih uglednih vlasnika. Gledatelje će se upoznati i s utemeljitelja kluba THIRDHOME Wadeom Shealyem i čuti kako je započeo s elitnim klubom i razvio ga kroz godine. Osim domova članova, dobit će uvid i u radni dan tima koji radi u klubu THIRDHOME.

Ova izvanredno producirana serija je zabavna i informativna šetnja kroz luksuzne kuće za odmor i iskustva koja dijele članovi ovog globalnog kluba vlasnika nekretnina za odmor s više od 15.000 nekretnina u stotinjak zemalja, s prosječnom vrijednosti nekretnina od 2,4 milijuna dolara.

 Razmjena milijunaških kuća za odmor Izvor: THIRDHOME

Pripremite se za televizijsko putovanje na neke od najljepših lokacija na svijetu, uključujući Bali, Maldive i francuske Alpe i doživite neke od najluksuznijih kuća za odmor i nevjerojatna iskustva koja članovi ovog kluba doživljavaju na svojim putovanjima.

 Razmjena milijunaških kuća za odmor Izvor: THIRDHOME

Životni stil koji pruža THIRDHOME je doista jedinstven i jako se veselimo što ga sada možemo podijeliti s gledateljima u Hrvatskoj.”, rekao je Wade Shealy, utemeljitelj kluba. “Naši članovi imaju pristup nevjerojatnim kućama i destinacijama i ovaj je dokumentarni film proslava takvih iskustava i sjećanja koja se stvaraju kroz našu ekskluzivnu zajednicu.”

Dokumentarni film sniman je po cijelome svijetu gdje se nalaze nekretnine uvrštene u THIRDHOME i inspirativan je za sve one koji vole putovati ili su i sami vlasnici luksuznih kuća za odmor. “Nadamo se da će naš dokumentarni film inspirirati gledatelje u Hrvatskoj da se pridruže našoj zajednici i započnu sa stvaranjem svojih nezaboravnih doživljaja i putovanja."

Najnovije