Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO MIRIŠU PRESTIŽNE SVJETSKE DESTINACIJE? Otkriva linija mirisnih svijeća koju predstavlja izdavač luksuznih knjiga

Autor Martina Rafaeli

Putovati se može i iz udobnosti vlastitog doma, listajući neodoljive coffee table knjige travel tematike i uživajući u mirisu svijeća

 Assouline svijeće Izvor: Assouline

Nezaobilazan dio trendi uređenih prostora zasigurno su i coffee table books, luksuzne knjige koje osim što privlače dizajnom korica i impresivnim brojem stranica, privlače i sadržajem. Visoko na listi poželjnih coffee table knjiga su i one travel tematike koje nas na listanje već prvih nekoliko stranica odvode na putovanje na jedinstvene destinacije. Knjige izdavača Assouline bude upravo takav doživljaj i ne čudi što su njihova izdanja iz linije Travel Series uglavnom visoko na listi poželjnih.

 Assouline svijeće, Ibiza Izvor: Assouline

 Assouline svijeće, Marrakech Izvor: Assouline


A kako bi vaše putovanje od kuće bilo još jedinstvenije sada je uz knjige moguće kupiti i svijeće čiji miris opisuje destinaciju te zaokružuje doživljaj uživanja u fotografijama. Ova kolekcija nudi mirisne užitke s omiljenih mjesta diljem svijeta bez obzira "putujete" li na europski jug, u egzotične ali i pustinjske oaze ili destinacije koje oduševljavaju poviješću i arhitekturom.

 Assouline svijeće, Moon Izvor: Assouline

 Assouline svijeće, Mykonos Izvor: Assouline


Svijeće je kreirao poznati parfimer Jérôme Epinette, dostupno je 6 mirisa - Marrakech Flair, Gstaad Glam, Mykonos Muse, Ibiza Bohemia, Moon Paradise i Tulum Gypset a cijena jedne svijeće iznosi 80 dolara. Za one koji žele savršen dar uz svijeću je dostupan i posebno dizajniran poklopac, prepoznatljivim simbolima knjiga. Svijeće koštaju 75 eura a dodatno se možete kupiti i poklopac za 28 eura.

 Assouline svijeće, Tulum Izvor: Assouline

Svijeće su na stranici dostupne od 4. svibnja a dok birate omiljeni miris omiljene destinacije ne zaboravite provjeriti kojih je to 10 novih naslova travel knjiga dostupno u prodaji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije