Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FURLA USKORO LANSIRA PRVU LINIJU ZA DOM: Minimalizam, bezvremenska elegancija i funkcionalnost s talijanskim potpisom

Autor amadea kovač

Furlina prva kolekcija za dom sastoji se od stolova, fotelja i sofa, a bit će predstavljena u Milanu 17. travnja

 Furla Home kolekcija za dom Izvor: furla

Omiljeni talijanski brend Furla okreće se uređenju doma i namještaju. Ovaj brend kožne galanterije diverzificira svoj asortiman potpuno novom linijom Furla Home, koja će biti predstavljena u Milanu 17. travnja.

 Furla Home kolekcija za dom Izvor: furla

“Furla Home je mješavina elemenata koji povezuju modu i dizajn. Dva svijeta koja se stapaju i svoju legitimnost nalaze u jasnim vrijednostima kao što su obraćanje pozornosti na zanatske procese i tehnološke inovacije”, stoji u priopćenju za javnost. Iz Furle dodaju da novu liniju karakterizira “minimalistički stil, bezvremenska elegancija i estetika koja ne izbjegava funkcionalnost.”

Furlina prva kolekcija za uređenje doma sastoji se od stolova, fotelja i sofa, s bijelom kožom kao dominantnim materijalom.

Inače, Furla je osnovana u Bologni od strane obitelji Furlanetto 1927. godine. Počeli su s kožnim torbicama i sitnom kožnom galanterijom, a kasnije i obućom, prije nego što je postupno proširen asortiman proizvoda dodajući naočale, satove, nakit, tekstilne dodatke i parfeme, a sada i namještaj.

Možda će vas zanimati:

Najnovije