Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 DIZAJNERSKIH KOMADA S KOJIH NE MOŽEMO SPUSTITI POGLED: Predmeti iz Fendi Casa kolekcije odraz su autentičnosti

Autor Martina Rafaeli

Svaki predmet je rezultat suradnje s istaknutim dizajnerima i uživanja u elementima brenda koji povezuju modu, arhitekturu, umijeće i dizajn

 Fendi Casa Izvor: Fendi casa

Ukoliko volite dizajnerske komade namještaja zasigurno postoje predmeti koje bi rado vidjeli i u vlastitom domu ali u kojima uživate kao u inspirativnim primjerima. Na našoj wish listi su svoje mjesto zauzeli i neodljivi predmeti s Fendi Casa potpisom, a koji privlače izgledom, dizajnerskim suradnjama te snagom brenda koji ističe kako je za njih dom savršeno okruženje gdje se estetika susreće s emocijama.

Predmeti iz kolekcija su prožeti autentičnim, kreativnim i inovativnim Fendi duhom i u njima ćete prepoznat i prepoznatljive elemente kuće: lukove Fendi HQ Palazzo della Civiltà Italiana, FF i Karligraphy logotipove, Pequin pruge i krojeve jer svaka kreacija sadrži elemente nasljeđa koje je oduvijek povezuje modu, arhitekturu, umijeće i dizajn.

Silvia Venturini Fendi ističe kako je ključ u detaljima - tkanje, reljefi, originalni spojevi materijala i pedantno ručno šivanje sama su bit Fendija, u modi i dizajnu. A naše je pitanje, što vi birate? Stolić, sofu, komodu, fotelju ili sjedeću garnituru?

Sofa Fun Fendi

 Fendi Casa Izvor: Fendi casa

Ova je sofa inspirirana kultnom Peekaboo torbom, privlači oblikom, teksturom te činjenicom da se različiti komadi mogu kombinirati na bezbroj načina. Dizajn potpisuje Atelier Oï.

Naslonjač Groove & Groovy

 Fendi Casa Izvor: Fendi casa

Ovaj žuti naslonjač privlači retro futurističkim dizajnom i poziva na opuštanje. Žuta presvlaka od ovčje kože unosi upečatljiv dašak stilske boje u svaki interijer. Dizajn potpisuje Toan Nguyen.

Stolić Metropolis

 Fendi Casa Izvor: Fendi casa

U potpunosti izrađen od čelika privlači staklenom površinom ovaj skulturalni stolić donosi dašak urbanog šika. Dizajn potpisuje Atelier Oï.

Sofa Roma

 Fendi Casa Izvor: Fendi casa

Stvoreno za odmor sa stilom te sve one koji vole dizajn inspiriran sedamdesetima. Ujedno je primjer nenametljivog luksuza a dizajn potpisuje Dimorestudio.

Komoda Vittoria

 Fendi Casa Izvor: Fendi casa

Ova je komoda savršeni primjer retro stila i privlači oblikom, skladnim kontrastom materijala gornje površine te stakla s Pequin efektom i kožnim ručkicama. Dizajn potpisuje Cristina Celestino.

Najnovije