Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKVOG JE OKUSA PIVO ELONA MUSKA: Tesla GigaBier dolazi upakirano u dizajnerske boce inspirirane oblikom Cybertrucka

Autor Martina Rafaeli

Pivo je za sada dostupno samo u Europi i to u pakiranju s tri atraktivne boce

 Tesla GigaBier pivo Izvor: Profimedia

Tesla, tvrtka električnih automobila Elona Muska, predstavila je novi proizvod - ekskluzivno pivo u dizajnerskim bocama inspiriranim nadolazećim modelom Teslinog automobila Cybertruck. GigaBier je izvorno trebalo biti predstavljeno u listopadu 2021. na otvaranju Gigafactory, Tesline berlinske tvornice automobila. Otvorenje je kasnilo više od 260 dana (zbog ekoloških aktivista i problema s dozvolama) što je pomaknulo i promociju samog piva.

 Tesla GigaBier pivo Izvor: Profimedia

Tesla GigaBier dizajniran je da oponaša oblik Cybertrucka dok poštuje 500 godišnju tradiciju njemačkog Reinheitsgebot pravljenja piva. Uživajte u ovom ograničenom izdanju piva u stilu pilsnera proizvedenog u Berlinu s našom ekskluzivnom sortom Cyberhops i notama citrusa, bergamota i slatkog voća" poručuju iz Tesle.

Limitirano izdanje luksuznog piva dolazi u pakiranju od tri boce atraktivnog dizajna inspiriranog oblikom Tesla Cybertrucka, višenamjenskog električnog vozila oštrih linija koje bi trebalo početi proizvoditi krajem ove godine. 

 Tesla Cybertruck Izvor: Profimedia

Pakiranje od tri boce (svaka od 330 ml) košta 89 eura a za sada je pivo dostupno samo u Europi na Teslinoj web stranici.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najnovije