Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE PROPUSTITE ODLIČNU VINSKU VEČERU U MAREDO GRILLU: U sklopu večere gostuje odlična vinarija Galić

Na nezaboravnoj večeri vrhunske hrane i vina očekuje vas pet sljedova s potpisom chefa Mihelja te odabrane vinske etikete vinarije Galić

 Maredo Grill Izvor: Maredo Grill

Maredo Grill i Vinarija Galić sa zadovoljstvom najavljuju posebnu vinsku večeru koja će se održati u utorak, 14. ožujka u Maredo Grillu, jednom od najpopularnijih zagrebačkih restorana. Vinarija Galić moderna je vinarija s fokusom na proizvodnju visokokvalitetnih vina. Vinarija Galić je sa 60 hektara vlastitog vinograda i proizvodnim kapacitetom od 330.000 litara pokazala da je u Slavoniji moguće proizvoditi međunarodno priznata vina.

 Maredo Grill Izvor: Maredo Grill

 Vinarija Galić Izvor: Vinarija Galić

”Tijekom godina pokazali smo i dokazali da je u Slavoniji postojala mogućnost proizvodnje visokokvalitetnih vina, međunarodno priznatih, koja bi mogla pokazati eleganciju i profinjenost uz zadržavanje izvornog karaktera. Naša arhiva ima mnogo naslova, ali još nismo dovoljno bogati, imamo misiju koja nije u potpunosti ostvarena, što nas navodi da izrazimo ogroman potencijal naših vinograda i pomirimo sve ono novo što nam preostaje otkriti s baštinom slavonskih ukusa koja uključuje tradiciju, kulturu, poljoprivredu, umjetnički i književni identitet.” ističe Josip Galić.

 Vinarija Galić
Josip Galić, vinarija Galić
Izvor: Vinarija Galić

Chef Mario Mihelj, pripremio je meni od 5 slijedova jela, koji se otvara amuse boucheom od kremastog tartara od cikle na hrskavcu od riže poslužen uz pjenušac Grande Reserve Brut. Slijedi sirova marinirana jakobova kapica, granny smith jabuka, kavijar ribe poletuše i ulje od mente uz Sauvignon 2022. Macerator 2015 poslužit će se uz hrskavu polpetu od svježeg bilja i grahorica i gel od limete, dok će se Le Clos 2018 poslužiti uz pačja prsa s narančinim prahom, sotirane crne trube, krema od borovnice i ulje od bora. Sve će zaokružiti desert od tople jabuka canele s engleskom kremom od burbon vanilije uz Graševinu kasne berbe 2019.

 Maredo Grill Izvor: Maredo Grill

 Maredo Grill Izvor: Maredo Grill

Ovu uzbudljivu vinsku večeru ne smijete propustiti, a rezervirati možete na +385 99 457 4000 ili mailom na [email protected]. Pridružite se Maredo Grillu i Vinariji Galić na nezaboravnoj večeri vrhunske hrane i vina.

Najnovije