Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO JE NEZAOBILAZNA ADRESA ZA SLATKOLJUPCE: Zavirite u milanski raj za nepca

Autor Martina Rafaeli

Milanska Pasticceria Marchesi, inače u vlasništvu Prade, već skorom dva stoljeća oduševljava kako izgledom tako i okusom slastica

 Pasticceria Marchesi 1824 Galleria Vittorio Emanuele II Izvor: Pasticceria Marchesi

Ako ste osoba slatkog zuba ili ste u potrazi za slatkim darom koji će oduševiti ljubitelje slatkog nezaobilazna destinacija je ona milanska gdje još od 1824. godine živi Pasticceria Marchesi. Jedna od najelegantnijih svjetskih slatkih destinacija je u vlasništvu modne kuće Prada, a uz prvu trgovinu smještenu u Via Santa Maria alla Porta u njihovim se slatkim umjetničkim djelima u Milanu možete uživati i na lokacijama Via Monte Napoleone te Galleria Vittorio Emanuele II, a od nedavno i u srcu Londona, u prestižnoj četvrti Mayfair.

 Pasticceria Marchesi 1824 Galleria Vittorio Emanuele II
Pasticceria Marchesi 1824 Galleria Vittorio Emanuele II
Izvor: Pasticceria Marchesi

Osim što njihove slastice – praline, bomboni, kolačići, panettone, tirte, sladoled i marmelade, izgledaju kao da ste ih skinuli s desertnog stolića Marie Antoinette, posebni su i po tradicionalnim artisan receptima po kojima se pripremaju.

 Pasticceria Marchesi Izvor: Pasticceria Marchesi

Ovdje je sve u savršenoj harmoniji tradicije, inovacije i trenda, a ako je potrebno odabrati (za slatki dar) samo jedno slatko zadovoljstvo preporuka je da to bude neka od pažljivo kreiranih Cremini bombonijera.

 Pasticceria Marchesi
Pasticceria Marchesi, Cremini
Izvor: Pasticceria Marchesi

 Pasticceria Marchesi, Cremini
Pasticceria Marchesi, Cremini
Izvor: Pasticceria Marchesi

Kutija koja sadrži šest komada i čija je cijena 25 eura otvara apetite savršeno zapakiranim čokoladnim slasticama nadjevenim kremom u okusima mliječne čokolade, lješnjaka iz regije Pijemont, tamne čokolade ili pistacija sa Sicilije. Posebno privlači i savršeno pastelno zlatna kutija s osamdeset slatkih komada čija cijena iznosi 120 eura.

 Pasticceria Marchesi, Cremini
Pasticceria Marchesi, Cremini 80 kom
Izvor: Pasticceria Marchesi

Za uživanje u ovoj slatkoj priči dovoljno je posjetiti njihovu online trgovinu ali iskustvo više doživjet ćete posjetom nekoj od predivno uređenih prodajnih mjesta u Milanu i Londonu.

Najnovije