Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO JE MOTOCIKL KOJI IZGLEDA POPUT SREBRNOG METKA: Slična vozila dosad smo imali prilike vidjeti samo u SF filmovima

Autor amadea kovač

Osim prekrasnog jednostavnog, ali sofisticiranog jednodijelnog dizajna, motocikl Bandit9 EVE Odyssey izrađen je od aluminija koji koriste NASA-ine svemirske letjelice

 Bandit9 EVE Odyssey motocikl Izvor: Profimedia

Ako ijedan motocikl izgleda kao umjetničko djelo, onda je to Bandit9 EVE Odyssey. Samo pogledajte njegov jednostavan, ali sofisticiran jednodijelni dizajn.

Već smo imali prilike vidjeti neke zapanjujuće motocikle poznatog proizvođača motocikala Daryla Villaneuva i njegovog tima, ali Bandit9 EVE Odyssey, inspiriran znanstvenom fantastikom, podiže ih na potpuno novu razinu. I, za razliku od nekih prošlih dvotočkaša, ovaj ćete model moći kupiti.

 Bandit9 EVE Odyssey motocikl Izvor: Profimedia

Novi EVE Odyssey model može se pohvaliti retro-futurističkom estetikom koja je prepoznatljiva za Villaneuvu. U minimalističkoj monokok strukturi nalaze se prednja svjetla, kontrole upravljača, spremnik goriva i sjedalo. Svaki od glavnih elemenata izrađen je od aluminija koji koriste i NASA-ine svemirske letjelice.

 Bandit9 EVE Odyssey motocikl Izvor: Profimedia

Manji dijelovi poput ručki upravljača, poluga i svjetla posebno su izrađeni kako bi bolje odgovarali jedinstvenom dizajnu motocikla. Kako bi se postigao njegov ultraelegantni izgled, motor, jednostrana njihajuća ruka i stražnji monoamortizer integrirani su u podokvir u obliku slova L. Konačni rezultat je ludi motocikl koji izgleda kao srebrni metak.

 Bandit9 EVE Odyssey motocikl Izvor: Profimedia

U srcu Bandit9 EVE Odysseya je zrakom hlađeni Hondin motor od 125 ccm koji može postići brzinu od 100 km/h, dok mu je domet 250 kilometara po punom spremniku. U izradi je i električna verzija motocikla, no nije poznato kad će krenuti proizvodnju.

Cijena motocikla Bandit9 EVE Odyssey je 18.375 eura plus poštarina. Tvrtka nije otkrila koliko će modela izraditi, ali poznato je da će količine biti ograničene. 

Možda će vas zanimati:

Najnovije